Tuesday, August 23, 2011

soping dgn gambar..

morning...

pepagi lg dah golap mase nak kuar rumah. ingatkan awal lg, rupenye hari nak hujan. seb baik dlm kete ade payung, maklumlah parking kat belakang blok opis ni kena jalan skit. kalau x basah kuyup lah.. haha.. harini bos meeting kat luar sampai ptg. so xde la tersekat² nak berblogging or bw.. hehe..

haritu saya ada citer pasal entry soping tanpa gambar saya x sempat upload gambar kan. kat sini saya tepek kan ek.. x habis² lg ngan soping. hehe.. duit pun dah semakin susut nih.. seb baik esok gaji.. ;P

jumaat lepas saya rembat kasut raya merangkap kasut jalan².. disebabkan design tu je yg menarik hati, so pejam mata juga bayar sbb non ado diskaun.. sadis!



tp yg bestnye dpt pow cashier tu angpau cantik.. sekali dia bg 3 set. hambik ko! sian member tu beli lg mahal dr i tp dpt 1 pek jew.. hahaha..



dan x lupe juga cadar raya! eh cadar pun raya ke? hahaha.. ni la cadar seksi tu.. huhu...


opss..terlebih sudah.. hahaha...




dan rasenye koleksi baju raya aqeef dah cukup kot. ni antara yg saya dah beli sebelum² dan baru tambah utk koleksi dia. soping baru ni cume beli seluar yg paling atas je.. yg bawah tu ade yg baru 1-2 kali pakai n ade yg  lom pakai lg.. hehe.. baju pulak ade 1-2 yg dah beli awal.. yg lain baru beli..

note : aqeef ngan ummi dia je yg excited nak raya nih.. abah dia so-so je.. ekekeke..

11 comments:

eima said...

pesal kasut sembonia tp sampul raya bonia nih ... hehehe
dah cilok 1 enpanjang punya nk bg kat CM ...

Nad @ MamaZakwan said...

esok gaji bleh sambung soping2 lagi, hehe...raya kt dengkil je kn..?

lieyalatif said...

wah kasut raye tu best tuuu...meriah gitu....takpe2 mahal sikit yg penting puas sbb idaman hati...cecewah eheheeheh...

betul tu, tuk anak gak kite dulukan kan...

ummiaqeef said...

@eima

itu aku pelik..hehe..same company kot.. tp cantik keras n besar..

ummiaqeef said...

@Nad @ MamaZakwan

cam tahu² je..hehe.. nak cari ape yg x jmpe lg.. ha'ah..raya 1st kat dengkil pastu baru balik johor..

ummiaqeef said...

@lieyalatif

mahal skit tahan lame.. ok la kita jenis pakai sampai rosak.. tu la anak dulu mak pak kemudia.. hehe

MrS. F!zA said...

cantik sampul raya!! nak sebungkus..hahaha

eB ezrin said...

cadar tuh canteknyer. i lioke :)

aimaniman said...

aahhh akak pon suka tang cadar.. cantik merah lagi..bab baju.. akak suka baju anak akak, sbb akak suka warne merah, kakak ngan adik akak beli gown sama warna...sonoknya mama beraya..???

Puan Kutu said...

hehe org laki mmg camtu..kita jer excited kan?

~izan~ said...

alahai,cuba intai dlm beg tp tak nampak hehe..smpai ke cadar beraya tu =)

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize