Friday, August 19, 2011

entry soping tanpa gambar..

lunch time td pegi alamanda.. phew! sesak giler.. ramai mak² g soping time tu.. tujuan utama nak cari kasut raya, eceh raya pun ade kasut..haha.. sebenarnya merangkap kasut jalan².. x kose nak ber'heels' bagai pegi beraya.. finally, i got 1! cam bese kasut yg saya dah aim dan test 2-3kali.. td terus sambar! x sempat amik gambar, dah simpan dlm bonet kete.. dan.. yeay! dpt angpau cantik!! pun xde gambar..

masuk parkson jap rembat t-shirt raya aqeef 2 helai ngan cadar.. baju budak memahal lah tahun ni.. selai je rata² rm30 ++ ke atas.. tu pun td carik yg below rm30.. ish..ish.. thn lps brand yg sama dpt gak murah tahun ni yilek! pusing punye pusing dapat cadar seksi lagi.. i likeee! haritu beli ade gambar love².. kali ni ada wording i love u pastu ade gambar org kissing.. like! like! ala.. ruginye x amik gambar.. hehe.. later² la upload..

note : balik opis terus pening! kat alamanda x pening pulak kan?


3 comments:

eima said...

tu la aku pun prasan yg harga bj budak dah naik la skrg ni ..mahai je ....

~izan~ said...

baju budak sejengkal pun kalau yg branded mmg tepuk dahi tgk harga.makin kecik makin mahal.susah nk jahit kot ehehe.

Mama Shinta Musraika said...

Salam umiaqeef.. daku blum soping lagi la. Takat ni baju raya jer dah ambil. baju kurung moden 2 pasang untuk mami 2 pasang utk shinta! tgh tunggu gaji masuk ni nak last minit soping!

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize