Thursday, August 18, 2011

feberet aqeef..

ish nape la rase mcm boring nih.. mcm xde mood nak keje.. seb baik lah meeting kat luar pagi ni.. mata pun mengantuk je. semalam balik keje sementara jem nak kuar parking tu mata dah layu je.. mcm nak terlelap. seb baik tersedar, kalau x mmg kena hon bertubi²..

semalam incik hubby cuti, dia yg amik aqeef dr taska. dia amik awal dlm kul 4ptg camtu sbb takut jem.. saya balik x tahu nak masak ape utk berbuka. singgah pasar p8 jap cari bahan. buat kuew teow je sbb x larat sgt smlm, letih + ngantuk.. goreng kuew teow + goreng ayam + goreng popia sata + popia crabstick ngan buat air teh o limau panas..

mase dah azan maghrib tu aqeef pun pun duk sibuk gak nak berbuka, hehe.. dia baca doa makan terus ckp, nak ayang (ayam)..  kemain syok makan sampai montot landing kat atas meja skit. punye la khusyuk menikmati kelazatan ayam goreng tuh. hahaha.. ayam goreng sendiri, ayam kfc, ayam mcd mmg feberet dia.. mcm  upin ipin laks, ekeke..

khusyuk dan tawaduk..hehe

dia makan kuew teow skit pastu ayam goreng sampai 2 ketul..

note : ngantuknye.. *yawn*

10 comments:

MrS. F!zA said...

darwisy pon dh pndai mtk ayam..dia sebut ayem ayem.. hahaha tp kitorg tk kasi seketul2 asi cubit2 je..dia suka sumbat byk2 lam mulut.

~izan~ said...

sedap sedap sedap! hehehe...mcm upin ipin cakap..comel betol anak bujang ni.memang bersungguh2 dia kerjakan ayam tu hehe

♥mama eza♥ said...

auni seme mende ckp ayam..tp die kurang minat sbb kenkadang melekat kat gigi die..

eB ezrin said...

adeh... auntie lapor la tgk.. hu2
ps: baju cam aednyer, samer color laks tuh.. jom letak dekat2 kiter amek gambor ;p

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

aqeef suke gigit2 kat ayam tu sampai tinggal tulang je..hehe

ummiaqeef said...

@~izan~

tu la 2 ketul utk dia aje..kalau ayam kfc ngan mcd lg dia suke..

ummiaqeef said...

@♥mama eza♥

haha..mak dia la korek kan kat celah gigi..

ummiaqeef said...

@eB ezrin

nmpk ayam pun terliur ek..hehe...

bole..bole..cam adik beradik nti ek..

lieyalatif said...

adoi...lieya tgk aqeef hongges ayam terus rase kebulur wakkaaak...dasar pantang nampak mknn mate ku iniii heeheheeh.....

tu le dok mkn nasi jek, sesekali mkn kuewtiow ke mee tuk buke pun best gak kan....

eima said...

Fahim pun suka ayam tp kat drumstik je la ...
sronok tgk cara die mamam ayam gitu ...hahah

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize