Wednesday, August 17, 2011

sudah ada gantinya..

harini petang baru nak update.. pg bz skit, ni bos dah g meeting. tenghari td ikut my officer pegi alamanda. saje je diorg nak ilang stress.. saya pun join la mereka cuci mata a.k.a terapi mata. haha.. ramai giler org soping kat alamanda td. sume bawak balik plastik beg berkati², haha..

kami masuk kedai kasut je.. sume duk aim kasut je ni.. saya pun disebabkan entry kasut haus semalam, tadi dah terjumpe penawar duka.. ekekeke.. tetibe rase nak pakai kasut bertutup. org lain yg nak soping, i yg terbeli..hehe.. cun x? haha..



kasut ni dah torai last week, td torai lg. my officer ckp, amik la dah 2 kali test tu.. kang terbayang² lak, ahaks! memang nak pun, pejam mata je la bayo.. uwaa!!

note : kasut raya x de lg ni camane? haha..tamak!

7 comments:

MrS. F!zA said...

pakai jelah kasut tu bt raya..hahahaha

eB ezrin said...

cantek, i lioke. :)

♥mama eza♥ said...

canteks...heheh beli sepasang utk raya plak..

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

x best lak raya pakai kasut camni..hehe

ummiaqeef said...

@eB ezrin

hehe..kite pun tgk kasut ni memula dah berkenan.. kali kedua terus rembat.. ;P

ummiaqeef said...

@♥mama eza♥

mmg nak cari tuk raya gak..

eima said...

wahhh meletop PA ni
aku pakai sandals bertali je ...
tak leh blah la pakai heels sejak branak ni

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize