Sunday, June 19, 2011

happy abah's day..

dah mlm baru nak wish, haha.. actually, i dah wish tru sms pada suami dan ayahnda di kg hari jumaat lg, kemain awal, sbb dpt mms father's day dr maxis haritu.. aci x? hehe.. di kesempatan ini juga saya nak ucapkan hepi father's day pada ayah / papa / daddy / abah / bapak / walid / abi dan gelaran yg sewaktu dengan nye..

dan x lupe juga hepi abah's day to :

my lovely hubby..

 

from :

syg & aqeef

 we luv u so much!

dgn ucapan.. errr.. kira ni hadiah hari bapa lah ye.. ekekeke..

3 comments:

eima said...

tak miang ke dok tgh padang gitu ..kikiki

hapi father's day to ayah aqeef

eB ezrin said...

hepi dd's day :)

ummiaqeef said...

@eima

duduk kejap nak posing je..gambo lame ni..hehehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize