Monday, June 20, 2011

lebih 3 tahun ku bersamamu..

ewah, mcm ayat bercinta pula. i x pandai la romantik2 ni.. hehe.. sebenarnya ayat ni ditujukakan kepada rumah / kuarters yg sudah lebih 3 tahun menjadi tempat tinggal ku sekeluarga. sejak saya baru pregnant kan aqeef, saya pindah kuarters ni. sampai la aqeef nak masuk 3 tahun ni. dan rezeki kami dapat berlindung di rumah baru hak milik kerajaan jugak di atas tanah.

rasa sayu nak meyerahkan kembali tetapi apakan daya.. tanggal 16 jun 2011, saya secara rasminye menyerahkan kembali hak milik kerajaan yg selama ini menjadi tempat tinggal yg amat selesa.


terima kasih kerana menjadi pelindung kami sekeluarga..

mase nak turun lift, budak bph tu pandang sbb saya x follow dia. pastu saya ckp la, nak amik gambo jap, hahaha..tersengih je dia.. lupe nak suh dia amik gambo saya kat tepi grill tu..ekekeke..


10 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

dah habis komeh ke belum? ;)

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

nak tulun ke? kemas biase2 je..aqeef tukang sepah hari2..tension mak!

wan sujaihah said...

mesti banyak kenangan akak kan....walau bukan umah sendiri tapi 3 tahun ..lama tu :)

Ummi Eisya&Amani said...

pindah manalak ni

eima said...

rindu angin sepoi2 bahse kat umah lama .. umah baru poneh ..

MrS. F!zA said...

ololo sedih tak ni??msti tak kan..rumah baru lg besarrr punya! hihihi

ummiaqeef said...

@wan sujaihah

mmg byk kenangan.. aqeef membesar kat rumah tu, sejak baby lg..

ummiaqeef said...

@eima

betul la..umah ni panas skit, rase haus memanjang..hehehe

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

ape tak sedihnye, rumah xde masalah.. lgpun sejak lps kawin - pregnantkan aqeef - sampai aqeef dah nak masuk 3thn..

Ummiamsyar said...

kenangan kan..kediaman pertama kita idop berkuarga..smpai skrg ni,setiap kali lalu dpn umh tu secara automatik mulut berkata " bang, rumah kita tu dh ada org duduk la..." hehehe.hubby dg buhsan dgr.-" yer tau..brape kali nk ckp..." ekekekke..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize