Tuesday, June 14, 2011

something for him...

haritu mase kemas2 brg mekap sblm pindah, incik hubby terpandang botol perfume dia yg saya kasi hantaran kawin lebih 3 thn lepas.  perfume tu dah habis pun..tp kenapa saya x tahu pun...adoi! @ah chai.. lbh kurang camni la dialog suami tempohari.. suami, 'perfume ni dah lame habis, buang la.. xde pun org nak tlg belikan *ayat hint*

disebabkan incik suami adalah org yg paling gagah gigih mengemas brg - angkut - dan kemas lagi, so dengan penuh keikhlasan, saya telah pun memberikan reward di atas kegigihan beliau. tiada adegan sorok hadiah dlm peti sejuk or dlm bilik air mahupun dalam plastik ayam penyet ye shin, ekekeke..



bau yg sgt feeling.. i likee!! soft je.. x suke bau keras sgt.. agak pelik juga nape perfume saya x habis2 padahal bg hantaran kawin juga. hehe..

12 comments:

eB ezrin said...

eB nyer pn samer... padahal dh msk 5 thn kami kawen... ha ha ha

eima said...

ko sama cam aku...
ikut mood pakai perfume....
panjang plak tak suka pakai perfume so tak dak aku penah beli utk die ..semua perfume die kakak ipar aku bg tiap kali die balik mesia

sumysya said...

sama lar perfume kawin tk abis2 lg...rajin lar somi ko pakai yerk...somi aku tk brape guna perfume yg kawin tu...sokmo pakai minyak attar jer...

Ila said...

ila punya pun tak abis2 tapi akhirnya abis sebab pecah...huhuu

MrS. F!zA said...

tk pnh pon hadiahkan perfume mahal2 plg mahal bodyshop je..hubby ckp tkyah la beli mahal2 membazir... adehh..

ummiaqeef said...

@eB ezrin

itu la, pakai skit² je kang pakai byk sakit idung org lain, ekeke

ummiaqeef said...

@eima

pernah bg 2 kali je sblm ni kat dia, sekali mase couple, sekali mase hantaran kawin ngan yg ni la kali ke-3..

ummiaqeef said...

@sumysya

dia tiap kali kuar dia spray, tp x sangka gak dah abis, hehe..

ummiaqeef said...

@Ila

tu la xtau camane nak bg habis, hehe.. kadang aqeef sbuk nak pakai, spray skit kat dia..

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

hehe.. disebabkan jarang² bg hadiah kat dia. slalu time besday je tp lmbt lg ujung tahun. lgpun dia x request pun nak brand ape kite je saje nak kasi.. slalu dia byk berhabis utk anak bini,sekali sekala ape salahnye.. ;P

Ada Dalina said...

wowwwwwwwwwwww......best!

bett, aku tau sbb apa x abis2..sbb bau tu x "feeling" wakakaka...

perfume ejad yg aku pilih baunyer utk bg hantaran x abis2 jugok sbb aku nk muntah baunya masa peknen ke ayrissa dlu...smpai laa ni aku haramkan dia pakai...busuukkkkkkkkk!!! (pdhal aku yg pilih) huhu.....rugi jerk beli beratus! cehhhhssssssssssss.....(baik beli perfume utk aku) :P

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hahaha..ko tak pandai suprise mcm haizi..hahahaha..wehh! lama gila perfume ko ni..buka tempoh perfume 2 tahun je ke?

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize