Monday, June 13, 2011

entry khas buat my coursemate, sue..

di atas permintaan ibu mengandung a.k.a sue (coursemate), saya publish skit la gambar rumah baru tu. rumah kerajaan jugak cume ditransformasi dr apartment ke teres. sue ni silent reader my blog sbb dia xde blog, hehe. ape² citer terbaru dia tau la dan kalau ade dia nak respond, dia slalu text saya.

mase saya buat entry dpt kunci rumah tu dia text saya juga tanye rumah beli ke rumah kuarters.. memacam la dia tanye, then saya dah explain kat dia dan dia baru je nak apply.. so td dia sms lg, 'wei, xde gambar ke rumah baru..kempunan plk bb dlm perut ni nk tgk gambar rumah baru ko..' 


jgn la kempunan, payah lak aku nti. kalau kempunan makanan nti baby kuar meleleh air liur. kalau kempunan tgk rumah, ape jadik? ekekekeke... k ar sue, aku publish gambar rumah dr luar je ek, tingkat atas ada 3 bilik ngan 2 bilik air.. ni pun ade skit² gambar mase member aku tlg snap time bawa diorg melawat kawasan kepas amik kunci haritu. ade la skit buat tatapan kau, hehe. sekarang ni x dan nak amik gambar la, bz mengemas.

 dari pandangan luar


 tangga pemisah ruang tamu dah dining. 
belah belakang tu dining..(abaikan minah 2 org tu)

dapur siap ade pintu lg tu..hehe


blakang tu rumah jiran² dapur..
yg arrow tu x silap rumah ieza (bff), leh sekodeng dia time sidai baju, ;P

note : sue, harap kau berpuas hati.. ;P

9 comments:

eima said...

lain ek rumah ko ngan aku ... hehehe lain ckit je....

.:Mrs. Engineer:. said...

presint 15 eh? :)

Shinnaz Ahmad Rasid said...

perghh! dekat gila rumah ieza ngn ko ni? haha.

ummiaqeef said...

@eima

umah ko same ngan mamalyna ek? kalau same ngan dia mmg lain skit tp kat ruang tamu tu kedudukan tingkap ngan pintu lain skit kot..

ummiaqeef said...

@.:Mrs. Engineer:.

yup..kat p15..

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

seb baik sebelah sane skit, kalau ngam2 ngan dapur aku mmg jerit2 je la panggil cam kat opis ni ha..haha

sumysya said...

cantik nya dapur...wah,,da mmg pakat ke nk duk umah dkt-2...sonok lar...

eima said...

@ummiaqeef

umah kami kan berttentangan ...hahaha
ko lorong mana ni mesti 3/1 ek ke 3/2

Anonymous said...

betz, aku teharu sgt2 sbb ko sanggup buat entry khas untuk aku...huhuhu...syg ko bnyk2 N lebih skit... :)... cntik arr umah ko...jeles aku...huhuhu...nk try apply jgk la...lame tak ko tunggu nk dpt umah tu???

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize