Thursday, June 16, 2011

untitled..

lately terasa bz sgt kat opis, almaklum bos xde outstation or meeting luar sgt, so mengadap dia la kejap nak itu kejap nak ini, x sempat mau update blog. takut tgh taip² dia kuar terus nampak pc i..hehehe.. duk BW je tu pun kejap² ku toleh dlm bilik dia takut tetibe dia terjah, x sempat minimize, kahkah..

urusan serah kunci rumah lama dah nak settle. kelmarin ngan semalam dah potong akaun bil rumah lame dan hari dah buat appointment dgn org BPH nak serah kunci kul 3.30 karang. harap² xde masalah lah, tinggal nak antar borang claim deposit rumah lame je.. lepas ni xde dah nak pikir lagi, huhu..

k la..nak out dulu.. nak g dah ni.. sedih nak serahkan kunci rumah lame.. :(


3 comments:

Ummi Eisya&Amani said...

curi tulang ye..hihi..best tu dpt rumah sendiri

Ila said...

selamat pindah rumah baru...

eB ezrin said...

wahhhh.... slamat yer :P

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize