Friday, December 3, 2010

delivery cupcakes for him!

ingat fast food je ke ade delivery? cupcake pun ado tau. haha. saya order cupcakes kat kak e-car ni, coz dulu pernah order kek utk aqeef mase 1st besday. dulu pick up sendiri kat rumah kak e-car ni, tp kali ni minta dia delivery pulak. nak surprise suami kekdahnye.

kak e-car kate pas solat jumaat dia delivery. dlm kul 3ptg camtu dah selamat sampai kat suami. terus dia call.
suami : ayg bg ape kat abg?
saya : bagi ape?
suami : camane abg nak bawak balik? (coz suami merempit)
saya : ala,bg la kat kawan² opis.
suami : ooo..ok..

dan mmg betul dia bg sume kat kawan² dia. kejam sungguh! (sambil gigit jari)..hahahaha...



'ape pun, semoga suami dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki utk kami sekeluarga..dan semoga beliau bahagia di samping isteri yg cute dan anak yg comei..sori ye,ayat jelek! ni khas utk suami saya je. hehe..'

nota ummiaqeef : sesungguhnye yg jelek itu dtgnye dr saya,dan yg baik itu dtgnye dari Allah s.w.t. semoga kite semua dirahmati-Nya..

No comments:

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize