Tuesday, September 15, 2009

celebrate besday aqeef yg x berapa nak jadi..huhu

ni serba sedikit kejadian yang amat simple bersempena hari ulangtahun kelahiran yg pertama pd 14 september 2009..tengahari tu aku g amik cake yg aku order dr kak e-car ni kat umah dia utk dibawa pulang..sgt cute ok..aku lak yg terlebih sudah excited..huhu..nak tgk pic kek? ini dia..tadaaaa...

*
*
*
*
*

~wonderpet..wonderpet..kami datang..hehe~

kek ni sgt comel..cam sayang pulak nak makan..hehe..tq kak e-car sbb wat kek yg cantik utk aqeef..sgt sedap dan disukai oleh sepupu sepapat aqeef..balik keje tu aku terus siap2 nak g umah my MIL..hubby aku balik keje dah order pizza dan sate..so,otw nak g umah MIL tu terus pick up pizza dan sate yg dah siap utk diambil..sepupu sepapat aqeef dah x sabar nak mkn kek aqeef tu..siap nyanyi2 lagu wonderpet lg..hehe..tp kami berbuka dulu dgn juadah yg telah tersedia..my MIL wat mi hailam..pas solat maghrib baru la kami potong kek aqeef..tp mood aqeef kurang baik la time tu..nak mengamuk je..puas aku duk suh dia pegang pisau pemotong kek tu,dia duk nak masuk mulut pulak..bile aku pegang tgn dia nak potong dia duk tarik2 cam xmo potong..besela budak kecik xtau ape2 lg kan..sila la lihat kejadian tersebut di bawah ini..(pizza dan sate x sempat nak snap sbb dah dihidangkan utk menu berbuka)..hihi..

~besday boy yg duk nak mengamuk je..spoiled betul..~

~sepupu sepapat aqeef yg memeriahkan suasana~

~suku kek dah dipotong..huhu~

~gambar ummi ngan aqeef tiada ye..aqeef posing ngan abah sudah..~

dan x lupe juge present dr ummi dan abah utk anak tersayang..

~aqeef lom test drive lg ni..hehe..harap dia suke..~

p/s : k lah..dah ngantuk..kul 2.32pg skang ni..nak tido..daaaa...

13 comments:

busyuksayang said...

comelnya kek dia...aqeef mengamuk la plak :D

sujaihah said...

ala nape ngamuk aqeeff...takut tgk kek ker..bis tu kak..hadiah tu dia suka tak?

comel betul kek tu...memang ade gambar aqeef skali ke kak?

ibuhaikal said...

happy balated bestday aqeef..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..adiah dari ibuhaikal coming soon k..cayang cikit pipi aqeef..mmmmmuuuuuaaaahhhhh...

Hayatie said...

Hepi befday to aqeef...alala..ngamuk pulak, die geram tengok ramai orang nak serbu kek dia kot..hihi!

ummiaqeef said...

jue ~ tu la pasal..spoiled majlis tul..hikhik..

sujaihah ~ takut org potong kepala dia kat kek tu kot..hahaha..kek tu mmg printed gambar aqeef..saje je tp ummi dia yg terover excited..

ibuhaikal ~ tq auntie ena..nti balik kite sayangkan pipi dia ek..

kak hayatie ~ tau xpe..susah tul nak suh duk diam..dier x pernah jumpe pisau pemotong kek tu..nak masuk mulut pulak..haha..

shinnaz said...

hish!Aqeef nie..penat tau auntie shinnaz bawak kek dari ofiz sampai ke rumah..die xmo potong laks..(-_-,)

Iela Fazielah said...

hepi b'day aqeef...syoknyer tgk aqeef ada rmai sepupu sepapat.. hehe... anak2 ila xde cousin pun...

ummiaqeef said...

auntie shinnaz ~ aqeef pelik la nape kek tu ade gambar aqeef..pastu ummi suh potong lak..mesti la aqeef xmo..uwaaa!!!

iela fazielah ~ tq..tu cousin belah abah dia..kalau belah ummi dia ade 6 org sajork..hihi

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani said...

waa happening nye..happy birthday..membesar dgn sihat, bijak & beriman ye anak.

ummiaqeef said...

tq mama-miya..insyaAllah...mudah²an..

kakyong said...

hepi besday aqeef.. mudah-mudahan membesar menjadi anak soleh...

ummi aqeef, jemput ke blog amik kad raya yer..

zeti said...

Kenapa ni aqeef,penat ummi aqeef siapkan semuanya. Begitulah kasih ibu kepada anaknya tapi ... si aqeef yang cun ni lak tak tahu yang umminya sayang bangat ... Selamat Hari Ulang Tahun Aqeef,semuga menjadi anak soleh harapan ayah dan ibu. Cium cikit leh tak? Nanti acik bagi duit raya ok ...

ummiaqeef said...

kak yong ~ tq..dah amik kad tu tp lom tepek kat blog lg..jap2 lg ek..huhu..

kak k ~ insyaAlah..tq..nti kite tiumkan dia ek..hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize