Friday, December 3, 2010

Repunzel dan Besday suami!

last nite saya,suami dan aqeef nonton repunzel. dah lame x ngedate tgk muvie. huhu.



muvie start jam 8.30mlm. aqeef sgt teruja mase mula² start tu, statik je tgk skrin. layan gak la coz kartun kan. ade kuda, iguana dia suke la. hehe.citer ni layan gak la, lawak byk, menarik dan happy ending. dr kecik repunzel ni kena culik oleh org tua yg nak nampak muda coz gunekan rambut repunzel yg ade kuasa ajaib tu. repunzel tu sgt cantik. hero tu pun hensem. tp last skali rambut dia kena potong. padan muka org tu tu dah jadi tua balik dan repunzel dpt bersama family dia semula di istana. habis dah.....kalau nak tau lanjut pegi la tgk sendiri baru puas hati. hehe.

habis muvie jam 10mlm. suami hantar saya dan aqeef pastu dia keluar pulak. kul 12 mlm x balik lg. saya sms je wish besday tru sms. sape suruh balik lambat? hehe. saya kemas skit rumah yg mcm kapal pecah tu,iron baju dan tido. ZzZzZzzz...

.

.

.

.

.


hepi besday hubby darlink! 


cam mamai je kul 1 pagi suami balik dan ckp 'terima kasih'. saya tidak kreatif dlm apa² kraftangan or gubahan. gigih saya carik reben mase suami keluar mlm tu cadangnye nak ikat reben je. mujur ade balance² buat hantaran kawin dulu. tetibe jumpa bunga tu atas meja makan dan tampal sajork.. nampak cantik bukan? larikkkk!!!

nota ummiaqeef : hari ni nak mintak besday boy belanja la..aci x?


7 comments:

MRS. K said...

HEPY BESDAY ABAH AQEEF!

BEST KAN BAWAK ANAK TGK WAYANG? HEHEHE

Nad @ MamaZakwan said...

wa..tgk kt alamanda la kan?kami pun ke alamanda jugak mlm td..bestnye aqeef dh pi tgk wyg..nak bwk zakwan tak terbawak2 lagi, hehe..
psst, cantek adiah :)

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...kreatif la juga tu...yang penting suami suka...

ummiaqeef said...

@MRS. K

tq..time dia diam best la..time dia buat onar...fengsan!

ummiaqeef said...

@Nad @ MamaZakwan

oo ye ke..x terserempak pulak ye.. pasni kalau jumpa bole tegur.. hehe.. cantik ek? cube teka ape dlm tu?

Shinnaz Ahmad Rasid said...

happy besday Amin..:)

bestkan Rapunzel!! hehe. kreatif lah tu. kalau aku mau aku letak kotak je kot.haha.

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

best! ok la tu,drpd letak dlm plastik je kan? ehehehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize