Thursday, December 2, 2010

demam 1hb..

semalam saya el coz aqeef demam pulak. 1 november hari tu demam jugak. 1 disember pun nak demam lagi.. ini namenye demam 1hb. hehe. harap² 1 januari thn dpn x demam same. tp kan dia demam malam-pagi je..siang tu elok je pun. smlm ingat dah ok. tup² mlm tadi dah panas balik. tp dia x meragam sgt, aktif je main menan dia tu. selesema ngan batuk pun xde. tp td hantar juga kat umah pengasuh coz dah kurang skit panas mase hantar td. kena monitor la ni dgn pengasuh. harap dia ok.

actually,aqeef officially stop BF. sejak saya try n error hari tu terus dia x mau dah. ade jugak nak bagi kadang² tp dia yg x mau. tp malam xde pulak dia bgn mintak susu. sblm tido tu dah bg susu dan dia akan tido sampai pagi. pg tadi dia x mau pegi rumah pengasuh sbb nak main puzzle ABC yg cantum² tu. terpaksa la bg dia plastik beg suruh isi puzzle tu dan dia bawa skali, baru la dia nak pegi. jgn berebut sudah.

saya dah booked tiket nak tgk muvie wif my hubby + aqeef mlm ni. tp kalau dia still demam,x dapek la saya nak nonton. sape mau tiket? hehe. tomorrow is my hubby's besday. hadiah? thn ni punye hadiah jauh lbh murah dr thn lps. nasib ler.. dr tadi duk menaip x habis². sambil rekod surat, layan org datang tempat, baca emel outlook, jawab call, komen kat FB, chatting skit² dan ni baru siap. haha. saya suke bercerita tp x reti nak menulis. hampeh kan.

sekian saja entery pendek dan tiada bergambar.

3 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

semoga aqeef cepat sembuh yer..movie? cerita apa? aku pung nengok jugak nie..

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

tq...repunzel..

mama_auni said...

behnyer nengok muvie....

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize