Thursday, March 8, 2012

mane satu ek?

salam..

morning uolls.. dah sarapan ke? saya makan nasi kerabu pagi ni, hehe.. ramai xde kat opis harini, ade yg pegi pelancaran komuter baru tu kat KL sentral. ade yg pegi picc.. ade yg pegi meeting.. tinggal la bape kerat je kat opis. bos pun kata nak balik rumah jap tertinggal hp.. tgh boring ni saje nak mintak pendapat uolls.. saya nak beli sarung tilam baby ni. dulu mase aqeef ade beli set tilam baby kat sini, tp sekarang ni sarungnya dah lusuh skit. so ingatkan nak beli sarung je. mata ni tgk sume cantik, hehe..

sample :


yg ni ke?



or bear ni?


 polka dot ni cantik tp ropol dia kaler pekat lak..

 ni kaler hijo pucuk pisang..


 ni pun cun, xpe kan ade pink², hehe..

 ni look pale la pulak..


 cam x menyerlah je..

 biru tanpa ropol..

angry bird? kang abgnye yg nak, hehe..

adoi, rambang mata ni.. mata pun naik layu sbb ujan je pg ni.. alamak, bos dah masuk.. k la..daaa..

Tuesday, March 6, 2012

terjahan di mydear WHS

salam..

lambat update pasal terjahan ke mydear WHS ni.. waktu saya pergi buat scan 3D 4D kat ampang tu, balik terus singgah puchong g mydear WHS ni.. tujuan utama nak cari playpen. alang² tgh sale ni nak tgk la kalau murah ke.. tgk review WHS ni, ada yg kata bole dpt rege below rm100 yg display. tp datang mase tu dah ptg, non ado yg display.. kena amik yg baru, mule hubby nak amik yg babycot kayu tu,mmg cantik kaler putih. tp siap pakej ngan bedding set bagai tu sume jd rm500 ++ teragak2 jugak la.. last² saya decide amik playpen je la.. tgk cam kukuh je waktu goyang²kan, hehe..

saje je standby takut la si abg nti kacau si adik. almaklumlah, budak tgh nakal kan.. dgn org yg ramai dan situasi yg kepanasan kat situ, so main amik je, xde pk panjang.. amik set mcm ni..



then survey baby carseat / carrier.. amik cam gambar yg dibulatkan kat bawah.. aqeef punye carseat yg ada x sesuai utk baby sbb xleh baringkan. carseat/carrier aqeef yang mase baby punye dah jual, tu la memandai je jual, haha.. pun ingatkan hubby amik 2 set ni kaler ijau, rupenye dia amik kaler biru..ala, x cun arr.. tgk romper baby comel² rm12 je.. pyjama angry birds rm20 tp x amik pun.. x sempat nak survey yg lain pasal hubby dah beratur nak g bayar.. sbb dia yg bayar, so xleh amik yg xde dlm list, kang bebel lak org tua tu, miahahaha..





total damage = RM314

note : byk gak brg x beli lg ni.. gaji lmbt lagi lak tu.. ade sesape nak sponsor? ;P

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize