Thursday, March 8, 2012

mane satu ek?

salam..

morning uolls.. dah sarapan ke? saya makan nasi kerabu pagi ni, hehe.. ramai xde kat opis harini, ade yg pegi pelancaran komuter baru tu kat KL sentral. ade yg pegi picc.. ade yg pegi meeting.. tinggal la bape kerat je kat opis. bos pun kata nak balik rumah jap tertinggal hp.. tgh boring ni saje nak mintak pendapat uolls.. saya nak beli sarung tilam baby ni. dulu mase aqeef ade beli set tilam baby kat sini, tp sekarang ni sarungnya dah lusuh skit. so ingatkan nak beli sarung je. mata ni tgk sume cantik, hehe..

sample :


yg ni ke?



or bear ni?


 polka dot ni cantik tp ropol dia kaler pekat lak..

 ni kaler hijo pucuk pisang..


 ni pun cun, xpe kan ade pink², hehe..

 ni look pale la pulak..


 cam x menyerlah je..

 biru tanpa ropol..

angry bird? kang abgnye yg nak, hehe..

adoi, rambang mata ni.. mata pun naik layu sbb ujan je pg ni.. alamak, bos dah masuk.. k la..daaa..

5 comments:

eima said...

klu aku la... nomot 1 ngan polka dot biru tu ....

sumysya said...

warna hijau...angry bird pun cantik tp takut abgnya lak nak kang...hehehe..biru 2bear tu pun cantik..yg lain lusuh je nampak..polkadot cam pompuan lak..

Nad @ MamaZakwan said...

kite pun pilih polka dot biru gak
yg bear pun comey..
cer tgk blog fiza naman
comey2 gak sarung nye
quilt gitu..

~CanaryGalapagos~ said...

pilih yg x da ropol. simple n exclusive skit. yg ropol2 mcm outdated sikit la hehe

mira maisara said...

bntl yg de bear besa tu cmel jgk..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize