Wednesday, April 4, 2012

beriadah di extreme park, bagan lalang

salam...

morning!! lame x menaip kat sini.. last week aqeef demam since selasa on off sampai rabu. EL la ummi dia 2 hari, then nampak mata dia mcm merah + bertaik mata banyak. bangun tido je mata dia melekat², risau kot sakit mata. mintak permission bos continue cuti lg 2 hari, hehe.. so straight la cuti selasa - jumaat.

Alhamdulillah, jumaat tu dah sihat sepenuhnya. mmg lemau giler dah lame cuti pastu nak keje balik minggu ni. hehe.. aqeef pun badmood 1st day g skool. x nak g kat cikgu, melekat kat ummi.. haha.. tu la lame sgt duk umah, dah lemau..

hari sabtu tu incik hubby ajak g bagan lalang. dia and geng gsr forum putrajaya konvoi nak g main gokart kat extreme park, bagan lalang. lupa nak snap gambar tempat tu. layan je la pic² yang sempat disnap nih. letih melayan anak bujang sorang nih mase abah dia tgh main gokart tu. dia dah keboringan tahap gaban sampai sume menda dia nak main. nak main paintball yang shoot sasaran tu la..nak main archery la.. kalau bole gokart pun nak naik gak. nak naik yg 2 seat tu pun x bole pasal kecik lg kan. kalau dah besar skit bole dah drive sendiri, haha..


 incik hubby-in-action


 corner-lap


shoot jgn x shoot, hehe.. 



memanah pulak dah.. layanzzz...

paintball (12pcs ball) = RM10
archery (10 arrow kot tp bodek org tu suh bg lebih, hehe) = RM10

utk aqeef sahaja = RM30 (paintball) + RM10 (archery) = RM40
askrim magnum (2XRM5) = RM10
total lost = RM50 *pitam*


4 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

kahkahkah..!
kira2 utk aqeef buat mak pitam :)

Anonymous said...

extreme park kat bagan lalang ni, kat mane yer exact place-nya?

ummiaqeef said...

@Nad @ MamaZakwan

separuh duit ummi, separuh duit abah..pasal time dia mintak kat ummi, abah tgh main gokart..hehe

ummiaqeef said...

@Anonymous

lalu gold coast bagan lalang tu, then terus je ke depan skit. nanti nampak extreme park ade parking lot besar..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize