Thursday, May 3, 2012

cuti labour day..

salam..

sakit kepala la harini.. harini nak citer pasal cuti labour day baru ni. saya rase dah lame x g tgk movie.. lupe dah last tgk citer ape.. terasa cam nak tgk movie lak cuti tu, konon nak tgk avengers.. skali mase nak booked online full seat je utk tengahari.. citer baru kan.. so, kita beli la battleship, citer bulan lps tp ramai gak yg tgk sampai ke seat depan..hehe..


saya mmg layan citer aksi² ni.. aqeef memula boring skit sblm aksi perang tu.. bile dah start tu baru dia tepegun.. dah la byk soal, pening nak menjawab dlm panggung tu.. haha..suara dia aje kot yg bising.. pastu asik² nak g toilet je kejenye.. sian abah dia kena teman, terganggu konsentrasi.. haha..

tgk movie kul 12.00pm sampai kul 2.00pm.. ingat nak makan kat kedai luar alamanda, pastu mase nak g kat kete tu aqeef ckp nak makan mcD pulok.. singgah mcD kota warisan sbb nak singgah dengkil.. saya order chicken foldover set dgn mcflurry horlick..sedapnye... x puas pasal aqeef mkn byk..dpt rase skit je, ingatkan dia x suke..haha.. sok kena repeat lg nih mcflurry tuh..  ;P


chicken foldover..




cunchy.. krup krap rase horlick tu

note : nak mkn eskrim or ais puas².. pasni pantang xleh mkn ais..hahaha..


2 comments:

eima said...

mkn selagi boleh ..kang dah berpantang lama tu nk pantang ais ..tmbh2 klu bf ..

fahim pun tak penah tgk wayang ...abahnye lagi la...hahahahha

Fahim cakap Aqeef tu kawan baik die ... cuba tanya aqeef betui tak ??

ummiaqeef said...

@eima

tu la pasal..skrg ni ketagih ais je..haha..

tanya cikgu, dia kata aqeef x kawan sgt ngan adib fahim.. dia kawan ngan fahim lg sorang..smlm dia kena tibai ngan irfan anak cikmot..hahaha..balik2 dia ngadu,mok buat..hahaha..lawak je..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize