Wednesday, February 22, 2012

baby stuff comel-comel lah..

salam...

kali ni nak cuba x nak menyepikan diri dari dunia blogging, hehe.. mata layu je ni, pagi td dah set alarm mcm biase, tp matikan jap sedar² dah 6.20pg.. kelam kelibut bersiap.. pepagi antar aqeef xleh lmbt skit, sure jammed. seb baik pg td mood aqeef elok, kadang dia terlampau ngantuk sampai terlelap balik sementara tunggu ummi dia bersiap. haha..

nak citer pasal preparation utk 2nd junior ni. mmg lom ready lg.. next week dah nak masuk 28mggu tp mcm buat biase je lg.. kejap je mase berlalu.. ;P barang/baju² aqeef dolu² pun x punggah lg dari dlm stor. ntah elok lg ke x, weekend ni kena start operasi la gamaknye.. smlm borak² ngan aqeef, ckp baju² aqeef nanti bagi adik pakai tau.. dia angguk je. abah pun nyampuk, 'menan aqeef tu nanti kena share ngan adik bole?.. aqeef : bole..(sambil angguk..) harap dia bole jadi abg yg bertolak ansur nanti.. : )


baru² ni ade ikut member cari brg baby, geram tgk baju² baby.. cumelsss sgt.. ade gak rembat beberapa pasang.. haha..

cute je..


 beli sbb comel sgt..

dan ada dpt kain pasang dari eza.. thanks eza n hubby..  ;P

this week start mydear warehouse.. hope dapat bodek hubby g warehouse ni, bole cari something for our newborn.. ngeh..ngeh..



23 Feb-4 Mar 2012: Baby & Children Warehouse Sale


 23 February – 4 March 2012

Baby & Children Warehouse Sale

Products Offered
Baby Cot
Safety Grill
Crib Spring
Hammock Spring Cradle
Car Seat
Playpen
Bouncer
Battery Operated Car
Stroller
Buggy
Mattress
Baby Walker
and more
Time
9am – 7pm
Location (603 8060 0093/603 8060 0095)
34, Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong


5 comments:

eima said...

aku dulu pun sama dah branak pun brg tak complete panjang yg pi beli pulak kat kedai baby ...hehehe bkn semangat takdak tp rasa cam branak 1st time tatau nk beli pe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hehe, msti kalah kalau tgk baju2 baby yg chumel2 kan, w/pun yg abgnye dulu pnye ada, nak gak beli yg serba baru utk si adiknya yg bakal lahir kan..

ummiaqeef said...

@eima

tu la pasal.. x reti nak start dr mane, haha.. poyo je..

ummiaqeef said...

@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY

ha'ah..pas baby kuar lg memacam nak dibeli..baju baby xyah beli byk kot, yg abgnye bole pakai lagi..

MamaIcha said...

tgk gaya mcm baby boy jer :)

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize