Monday, October 3, 2011

boring monday..

salam..

hari ni terasa sgt sunyi di opis.. ramai officer takda coz jd secreteriat meeting di penang sampai hujung mggu ni. bos lak xde pagi nih, nak layan fb mmg x leh buka lame dah, kena blocked. harini tetibe ym xleh nak chatting plak.. adoyai! blogging leh plak, nape x blocked sume ek? haha.. nak x nak terpaksa gak la layan..

lately mood nak update blog pun xde.. tp bile dah xde choice ni terpaksa la menaip ape yg terlintas. oh ye,  lupe nak letak pic abah aqeef yg dah botak baru² ni, botak licin lak tu, geli lak i! hahaha..


note : kite ckp kat hubby, 'cam kepala shincan la botak cam gini, haha..'

7 comments:

~izan~ said...

hehe...takpe,tetap menjadi pujaan ummi aqeef kan motak2 pun hehe

eB ezrin said...

seksi per? ;p

ummiaqeef said...

@~izan~

ekekeke..itu sudah semestinye.. ;P

ummiaqeef said...

@eB ezrin

kan? kan? setuju!

e.l.i.z.@ said...

aiyaaa botak licin

wan sujaihah said...

adoii time2 pantang ni...tgk meehon akak pun rasa nak baham je...he he eh

e.l.i.z.@ said...

mak aihhh byk nye makan hihihi

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize