Thursday, October 6, 2011

keje giler..

apesal la malas sgt nak update blog sekarang ni.. nk buat ape pun malas.. adoyai, xleh la gini.. update blog pun smggu sekali kekdahnye.. menaip ni pun sambil menahan kekembangan tekak akibat tersalah order makanan lunch tadi, haha..

citernye gini.. turun cafe td terus rase nak makan masakan panas, xmo makan nasi putih ngan lauk. hari² nasi dr pg sampai ke ptg, xleh jadi la kan, hehe.. tgk² Q kat kedai tu kemain ramai. terus tanye akak yg amik order tu, 'ramai lg x kak?' akak : 'ramai dik.. kalau nak order mihun goreng tomyam cpt la sbb bole buat sekali..' kami :  'bole la kak..' (nak cpt punye pasal)

mmg cpt la dpt.. cumanye.. portion mihun utk sorang makan dh mcm utk 2org.. kami bertiga dh la order yg same, sume x lalu nk habiskan..

 bukan sengaja x habis tp mmg xleh masuk dah..

last² tgk org sebelah mkn grill chicken mcm sedap, terus order jugak tp share 3 org, haha.. mmg keje giler!! tergelak² tgk perangai buruk memasing.. 


sudahnye... makan habis la 3 org cuma tekak rase kembang semacam.. perut ni pun rase mcm nak pecah je ni ha.. haha..merasalah terjeluak kat toilet td tp xde ape² kuar pun, kuar angin jek.. tobat xmo order dah mihun di atas.. bweks!

6 comments:

♥mama eza♥ said...

terkulat2 nk abeskan tp xleh gak..sudahnyer memg kuar balik..hahaha

Iela Fazielah said...

memacam... kekadang rupa xseindah rasa kan

eima said...

dah kenyang korg bleh lagi order tu... nampak sgt nafsu menguasai diri tu...hahhaha

eB ezrin said...

adeh... i poser. hu3

MrS. F!zA said...

ni kenyang ke tk puas mkn sbb tk sedap?sbb leh lg order lain tu..hahaha

~izan~ said...

menu yg sama semua hehe..nk tolong2 abiskan pun benda sama yer hihi..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize