Wednesday, September 14, 2011

AQEEF is 3!

hari ini, 14 September 2011, genaplah usia my prince lil prince 3 tahun.  Semoga anak ummi ni menjadi anak yg soleh, mendapat keberkatan, kesihatan dan dimurahkan rezeki serta menjadi abang yang akan membimbing bakal adik2 kelak.. insyaAllah..

sori ummi x dapat nak buat besday celebration mcm auntie sue buat utk faris kat skool dia. hehe.. ummi just bagi godies pack pada kawan2 aqeef di taska je.. maybe esok baru ummi akan bagi pada kawan2 aqeef ye. semoga aqeef behave dan be a good boy! nanti kalau ade kesempatan kite celebrate sesame ye..


HEPI BESDAY TO U! 
HEPI BESDAY TO U! 
HEPI BESDAY TO AQEEF! 
HEPI BESDAY TO U!!! 
 HEPI BESDAY SAYANG.. FROM UMMI & ABAH!
We aLwaYs LoVe U! Muaaaachsss!!!

besday boy!


besday boy n ummi dia..





me with my bucuk manje!

note : harini nak bawa aqeef check up, dah jumpa buku rekod kesihatan dia.. hehe

14 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

happy besday Aqeef!

♥mama eza♥ said...

hepy besday aqeef ifang..hehehe

MRS. K said...

we want party!!!

Nad @ MamaZakwan said...

hepi 3rd besday aqeef! :)
moga pjg umur n murah rezki
moga sehat sentiasa....
takmo nakal2 ok..ksian kt ummi! :)

Mama Shinta Musraika said...

yay... dah 3 tahun!! happy besday.

Ummi Eisya&Amani said...

dah 3 tahun..hepi besday aqeef..moga jadi anak yang soleh..rambut aqeef tu cantik la..nampak macho je..mcm dah besar..

eB ezrin said...

hepi besday dari kami juger :)

MrS. F!zA said...

hepi besday aqeef! moga cemerlang dunia akhirat!

Anonymous said...

wei, glamer nama aku dlm blog ko...hehehehe
ala betz aku bg goodies bag dgn kek jer dkt taska dia tue..lg pn secara kebetulan taska dia buat majlis smbutan raya sama plak dgn tarikh birthday dia...topi yg budak2 tu pakai pn x cukup aku beli...berebut2 diorang kesian plak aku tgk...budak2 seronok la bile dpt bnda2 cmtu...

aqeef cpt2 mntk adiah adik dr umi...moga jd anak yg soleh.. :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Insyaallah..amin..berkat doa ibu untuk anak selalunya diperkenankan oleh ALLAH.

Happy B'day Aqeef..
nnti minta kat ummi kek..hehe..

AziE said...

Happy birthday aqeef

ummiaqeef said...

TQ buat sume yg wish!

haizi said...

yay... aqeef dah besar..dh leh kawen :p

Sidratul Muntaha said...

happy belated birthday aqeef..
hmm..
3 thun still kena bawa gi check up juga ya?!
tak thu la plak..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize