Friday, September 9, 2011

tengok cars besar..

abah aqeef ada janji nak bawa aqeef tgk cars besar kat gsc alamanda. bukan movie tp replika kereta tu, hehe.. sbb mase balik kg tu dah beli dvd citer cars 2, so smlm g tgk live je replika kereta tu.. mase sampai kat ruang legar gsc tu, terus dia terpaku. haha.. dia addicted juga karektor ni tp ultraman no.1 la, hehe..


aqeef nak ajak abah dia masuk dlm kawasan larangan tu.. suke² dia je..haha


 
 ini mater.. 


dia mengamuk x dpt ajak abah masuk, terpaksa dukung.. 
jadi la dari xde kan..haha..


lepas pegi situ terus singgah tmpt games ni sbb dia nak masuk kat tmpt boling tu.. sibuk nak main bola boling tu, terpaksa bawa dia ke sini.. dan games feveret dia utk kali ini ialah tembak itik ngan air, hehe.. sebelum ni suke main game boling tu, ni dah tukar angin lak, 3 kali ok main menatang ni, dah la sekejap je.. menipu betul, hehe..




sempat juga dia pow abah dia beli menan kete 1 set ade 8biji kot kecik².. balik tu tapau mcD je.. sedapnye dapat makan ayam spicy mcD.. aqeef cam bese nak toys happy meal, dpt menan smurfs.. pagi td terus bawa sume toys tu g taska, anak i mmg gitu, menda baru dia nak bawa g skool..abis sume dia bawak, anak korang ado? ekekeke..

5 comments:

eima said...

Fahim takan bw ... melainkan puting ngan bucuk die...
anak aku tu dah tak main mainan dah.. games kat lappy je.. abah cdg nk beli galaxy tab.... hamboi....

ummiaqeef said...

@eima

aku x ajar dia sbb nti dia asik nak bukak laptop je..wow! kecik² dah ade gajet ni..hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

ooohh...I thought u pergi tengok movieee..heheheh :) tengok replika Cars rupanyan! Yay! suka lah Aqeef tu!

Nad @ MamaZakwan said...

hebat aqeef, kecik2 dh ade galaxy tab nnt, hikhik..aunty nad ni nak guna tab tu pun tak reti2 :)

Sidratul Muntaha said...

budak - budak klu tak negpow mmg tak sah!!
huhuuhuh..
smlm lepas tgk abah kat spital,ajak setot gi mkn kat teso setia alam.
memula merengek nak main kat funland..
last2 pujuk,dia baekkk punya pow air tembikai gelas beso kat madam's lim
perghh...
pastu ngepow lagi cheese bun kat king's.
atoyai..
seb baek kat lalu depan kedai menan...
klu tak,mahunay dia angkut selamba kodok dia menan upin ipin or ape saje menan yg dia suke!

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize