Monday, August 15, 2011

new design..

salam..

harini dah hari ke-15 kita berpuasa, setengah bulan dah pun.. sekejap je..rasenye baru je puasa.. eh..eh..mmg sekejap sbb saya baru puasa 10 hari masuk harini.. hehe.. mujur x cuti lame, senang nak ganti.. ;P

jumaat mlm haritu pegi beli stock diapers aqeef kat manjaku bangi. stock yg ade dah yilek. so cam biase kalau murah incik hubby akan borong sekali byk, 4 pek terus..tgk² drypers dah tukar design baru.. sblm ni pernah gak bace kat blog kengkawan pasal design baru ni, tp sebab saya x beli lg..ketinggalan sungguh..hehe.. ni la design baru.. i like!!


i ♥ mummy!


 i love daddy!

note : opss..terlebih sudah! haha.. bile lah aqeef nak free diapers ni..


11 comments:

~izan~ said...

cantik! bila plak huggies nak design cantik2 mcm ni..baru semangat kita tgk eh mcm kita plak pakai hehe...

tp mmg sweet la.. syg plak nk buang eh mmg la kena buang la lps tu kan hihi

MrS. F!zA said...

hahahah kita tk pnh prasan pon blkg tu ada ilove daddy sbb pakai kan diapers trsu pakai seluar..yg depan je perasan i love mommy

♥mama eza♥ said...

tp pampers nyer cam berbulu2 ek..aku pinjam biras aku nyer pkikan auni...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

love love uolls!

Pn. Zana said...

bape hengget tuh?

eima said...

limited edition tu ...

ummiaqeef said...

@~izan~

itu la..semangat nak pakaikan padahal anak x tau ape2 pun,maknye je over..hahaha..

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

ade la depan blakang..kite mmg telek sume..hehe

ummiaqeef said...

@♥mama eza♥

ye ke? x perasan lak sbb teruja dgn wording tu,hihi..

ummiaqeef said...

@Pn. Zana

ala bese la rege rate RM32-34 camtu..

ummiaqeef said...

@eima

kehkeh..memacam lah kan strategy pemasaran..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize