Thursday, August 11, 2011

fresh from wardrobe..

morning...eh.. afternoon..

hehe..ape yg fresh tu? smlm  saya minta tlg incik hubby amikkan baju raya kat tailor.. actually baju ni dah siap awal bulan lps tp non ado mase nak g amik. bertangguh-tangguh sampai dah puasa dah pun. memandangkan incik hubby keje kat kajang, so saya minta tlg dia lah singgah kejap amik. x terpikir pun, kalau tahu dr haritu lg dah suruh amik, ekekeke..




lgpun kalau dah amik awal mcm x best pulak, x rase kemeriahannye, ecececehh! ayat penyedap hati.. smlm lepas maghrib terus try pakai.. yuhuu!! seb baik muat, kena maintain sampai raya ni, namo gemok² ek..ekekeke..sume kurung moden u! hahaha.. thn ni hari raya pertama kat belah hubby..

yeay! actually..baju raya pertama yg hijau tu..

ni baju hadiah dr 2nd bos kat entry di sini.


ni beli sblm 2nd bos kasi yg atas tu..

yg 2 kat atas ni baju dah beli lame dr officer yg baru balik dr bandung.. so, alang² nak tempah baju raya, tempah la sekali. tema thn ni hijau..sbb baju hubby n aqeef kaler hijau pucuk pisang.. tp nape nmpk yg 2 ni lg meriah ek? hahahaha.. kena tukar tema ni.. ah sudah! jgn tamak roxy!! ok, bai!

note : taip entry ni dari pagi sampai tenghari.. tgh taip bos panggil.. sambung taip kena buat itu ini.. sudahnye tghari baru post, haha..

13 comments:

MrS. F!zA said...

cantiknya yg fink! fink! fink ituuuuu!!! bertuah nya dpt baju raya..

eima said...

wahhh dah siap basuh dah bj die...bj aku tatau la muat ke tak ... MIL aku wat besar ke ikut saiz perut dulu...hahah klu tak muat aku bantai pakai maternity dress/blouse la

MRS. K said...

suka kaler kuning tu

Shinnaz Ahmad Rasid said...

warna pink cantik!

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

beli 1 (kuning) dpt free 1(pink)..hehe.. tu la smlm dah try mmg cantik bile dipakai, ekekeke..

ummiaqeef said...

@eima

ala, pakai jenis jubah tu je..sesuai utk mengandung or x..tp perut ko x nmpk besar sgt pun kan..

ummiaqeef said...

@MRS. K

kan? kan? lupe amik gambo mase try..hehe

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

sume cantik lah..hahaha

~izan~ said...

mmg semua cntik. sama la kita tema hijau pucuk pisang hehe.. tp kami beriga aje la,ayahnya tak buat pun baju sbb takde kt darat kan...

~izan~ said...

mcm dh komen td tp mcm tak huhu...takpe la komen sekali lagi..tema kita sama hehe hijau pucuk pisang :)

eB ezrin said...

wah 4 psg? hu2

anisalya said...

meriah raya ek...
berpasang2 baju...
ngeee...

e.l.i.z.@ said...

patut la sama pattern yg kuning ngan pink tu hihi

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize