Thursday, May 12, 2011

hadiah and souvenirs from my officer..

Alhamdulillah..mudah rezeki bulan ni..baru² saya ada amik sepasang kain dr my officer yg baru balik dr indon.. kalau x silap dari bandung. tp x bayar lg..hehe.. kain kosong ade corak manik. then x disangka my 2nd bos kasi lg sepasang sbb dia kata saya dah tolong ganti PA dia, mama eza yang sedang berpantang. saya cuma  ganti sebulan je sblm diganti PA yg lain. maybe sbb dia perempuan so ada dasar keprihatinan di situ untuk kasi kain pasang ni..hehe.. tq Ms. L..cantik kan? kaler soft pink..

masuk yg ni ada 6 pasang kain x jahit lg termasuk baju raya..hehe

then dapat pulak dr officer yg baru balik dr bercuti.. thanks!
ada sesape lg nak g bercuti/outstation? hehehe..

comei..uncang besar n uncang kecik..hehe
 yg kecik tu comei sgt, dah buat letak hp..


2 comments:

♥mama eza♥ said...

wah best ek ko..dapat hadiah jek...

ummiaqeef said...

@♥mama eza♥

alahai,kebetulan je..hehe..uncang besar tu ade utk ko..kat opis aku simpan..pn lily kasi..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize