Wednesday, May 11, 2011

jawapannye ialah ..................

tu dia...
selepas di nego2 dgn ummi.. dia terus amik yg ni..
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(sila rujuk gambar dlm entry sebelum)
ni yg kecik padahal kat rumah dah ade yg besar..
tp pen ke mane papan tu ke mana..hahaha..

pelik gak sbb dia tersangatlah addicted dgn otomen tp bile suruh amik dia x mau. lgpun otomen cmtu dah ade kat rumah. cume dia sik pandang menan kete ngan motor kecik tp saya x kasi sbb mcm x worth it la.. memacam saya auta ckp rosak la..patah la..motor tu ade gambar tengkorak saya ckp gambar antu..takut!! terus dia x jadi amik. otomen dia dah amik gak memule tu sampai 2 dia amik. saya ckp x cukup duit suh amik 1 je pastu lps dia pk sejenak terus dia ckp, 'rosak ni..' sambil letak balik. berubah pikiran pulak.. last² dah mcm² dia pegang, yg atas tu jugak disambarnye..hahaha..memule suruh amik yg tu dia xnak..rambang mata gaknye..

tapi masalah problemnye bile dah beli, sampai rumah main kejap pastu dia main menda lain. ceh! propa lebih la budak ni. sudahnye abah ngan ummi dia yg duk tulis² kat situ, ekekeke.. poket ummi pun dah kering duk melayan kerenah anak. anak korang gitu x? ke anak i je yg propa lebih..wakakaka..


5 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

alahai salah teka la plak...sonot la dia dapat menan

Ummiamsyar said...

kalo kita tebalik plak..amsyar langsung takde nafsu nk amik ape2 kt kedai, tapi terdetik kt hati nk belikan sumthing juga la at least keropok ke, cekelat utk dia kudap2 dlm kete.

ummiaqeef said...

@Ummiamsyar

waa..bagusnye..bukan la x nak kasi tp kalau dah selalu tu pitam gak. lgpun bukan nak main sgt pun..hehe

ummiaqeef said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

dia mmg suke menghabiskan duit ummi dia..hehehe..bukan nak main pun kat rumah..propa je..

eima said...

hahaha kire ok la die amik menan boboy .. fahim amik menan gegirl...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize