Monday, August 15, 2011

langsir raya!

on saturday, saya pegi ambil langsir raya kat nilai 3. punye la excited nak pasang, pepagi ahad tu gigih panjat kusi pasang sendiri, korang ado gigih gitew? miahahaha.. abah aqeef tido lg mase tu.. saya duk kemas² umah, lap² gril tu dan pasang.. haha.. laki bgn tgk² dah siap pasang, seb baik dia x ckp ape², bangsa x menyabo.. kehkeh..

ala, langsir biase² je cuma renda² tu yg naikkan seri.. incik hubby yg nak buat camni.. copy paste display kat kedai kekdahnye.. ok tema thn ni hitam-silver-putih.. golap la umah acik pakai langsir kaler golap. hahaha.. siang pakai day curtain je.. malam baru romantis, *pitam

acik pasang asal boleh je ni dulu, alamak terkelepet skit la, haha..

kat rumah ni ade 2 sliding, living hall ngan dining.. same size je, sliding door ni kecik skit, mcm x cukup zat..hahaha.. k la..mau wat kijo.. daaaa...

note : sume entry bergambar ye harini, hehehe
 

16 comments:

MRS. K said...

kasi gambo full la..

semua orang tayang gambo langsir ni.. takleh jadi..

eima said...

wahhh meriah bila mau cat umah plak ni ... hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cantiknya!!!

~izan~ said...

cantik dan sama sebijik kaler mcm langsir yg izan tgh jahit ni = hitam ,silver,putih hihi..corak je lain sket,sbb izan punya lurus2..tp simple je..yg ni sgt cantik!~

eB ezrin said...

gambor x leh tgk .bb lembab
tapi eB konpem lawo sbb drg pn kater lawo :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cantikkk!!!
Tgh fening gak nk carik langsir nih..

Ummi Eisya&Amani said...

phwittt..langsir baru..bestnye..daku gak yang lama..

ummiaqeef said...

@MRS. K

snap x masuk sume la..hehe..

bile nak tayang langsir rumah baru? huhu

ummiaqeef said...

@eima

malas nak cat2 nti nak kuar kena cat semula..hehehe

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

sape cantik? aku? wakakaka...

ummiaqeef said...

@~izan~

tu la tetibe terkenan kat kaler ni pulak.. langsir izan mesti lg cantik, jahit sendiri la katakan.. ;P

ummiaqeef said...

@eB ezrin

kehkeh..lawak lah eB ni..x tgk lg dah kata gitu.. :)

ummiaqeef said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

sila la merambangkan mata memilih..ni mujur masuk 1 kedai je..kalau x mmg dah rambang jugak..hihi

MrS. F!zA said...

perghh! raya sakan la tahun ni rumah baru serba serbi baru..hihihih

sumysya said...

cantik hitam + silver...

Anonymous said...

betz, lawa langsir ko...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize