Friday, July 22, 2011

rezeki bulan julai..

Alhamdulillah.. bile check payslip tadi nampak ada masuk duit backdated kenaikan gaji untuk tahun ni. backdated since januari thn ni. syukur!! dapat lah tambah² buat belanja raya.. langsir raya, baju raya, ekekeke..duit gaji x masuk lg dah kecoh, isnin ni baru gaji.

baju raya dah siap kat taylor tp x p amik lg, haha.. 4 pasang lak tu, terbang $$$.. baju raya aqeef pun x beli lg, ade la skit2 yg beli sblm ni tp x pakai lg bole wat baju raya. kasut pun x cari lg.. kasut omak nye lg, ekeke.. hubby plak jenis yg x kisah.. dia x excited sgt nak beli² baju baru ke ape, kadang bini nye yg sbuk² tp lakinye x beriya pun, kahkah. dah tua gaknye, i muda lg u! huhu..

k la, duk merapu bukan² lak. hati x senang nih kena g kursus 4 hari lak tu next week. buat time nak pose, org byk hal nak wat nak nyambut pose ni.. baru plan nak balik kg, uwaa!!

9 comments:

Ila said...

makin bestlah aktiviti bershopping ni...hehehe

eB ezrin said...

wahhhhhhhhhhhhh... kalo wat open nhouse nanti
jgn luper jemput ;p

ummiaqeef said...

@Ila

huhu.. byk nak gune duit utk raya ni..

ummiaqeef said...

@eB ezrin

hehe.. insyaAllah...

Pn. Zana said...

wauu. alhamdulliah..buat soping baju raya yerrr :) baju bebudak la skrg mahal aje. murah shawl emak lagi ...haha

eima said...

backdated pe ni wei ..pesal aku tatau pepe .. kitorg kena potong gaji ade la ... sbb admin aku byr terlebih elaun ITKA ...siot !!

ummiaqeef said...

@Pn. Zana

tahu tak apa...

ummiaqeef said...

@eima

kenaikan tahunan.. kementerian aku baru masukkan duit bulan ni. kenaikan kan start januari setiap tahun. so masuk julai ni 6bulan la tertunggak. huhu

Puan Kutu said...

wah..tgh tggu claim masuk gak nie.backlated ada gak,tp tak byk..hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize