Thursday, July 21, 2011

banyaknye emel itu... argh sempottt!!!

salam.. morning..

saya paling x gemar nak clearkan emel outlook opis ni. dah bertimbun nak kena tgk sesatu kot important or nak delete je. kadang bile ade mase nak delete emel older, sampai sekerat jalan je.. juling biji mata tgk emel outlook opis ni. kang nak buang sume ade plk yg penting² nak rujuk nanti. hai la mood, mari lah datang..


*zoom dekat tanda bulat merah tu..1677 item.. *pitam!*

note : tu ade termasuk emel luar yg tersesat² masuk lah, junk emel lah, memacam.. argh.. sempott!!

3 comments:

eima said...

aku pun sama cam ko ...
dah dpt email your inbox almost full....hahahha

ummiaqeef said...

@eima

tu la pasal..nak clearkan tu amik mase gak tu..haha

Puan Kutu said...

sy pun jarang bukak email.mlsnya nk clearkan byk2 kan..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize