Tuesday, July 26, 2011

dah macam kembar..

harini x berapa nak ada mood sgt lah. kena g course kat PD esok sampai sabtu, giler lame kan? sian aqeef kena tinggal ngan abah. bole ke x ni dia handle? serba salah la sbb mmg kena pegi sbb xde pengganti.. haish! SYMP je lah kan. terpaksa lah walaupun hati x senang. kalau buat weekend kan best, leh bawak suami n anak sekali, ekekeke..

uiks, panjang nau bebel nih. sebenarnye nak citer pasal budak 2 org nih. dah mcm kembar pulak. kalau sorang ade brg / makanan tu msti yg sorang lg nak sama.. contoh :

 backpack cars

aqeef mmg dah ade backpack car ni.. tp si auni haritu nampak aqeef punye bag dia nak bawak pastu x nak lepas pulak. so mama dia belikanlah yg sama tp kaler lain, pinky gitew.. so xde la gaduh² lagi, ehehehe.. semangat si auni galas bag tu sampai terhoyong-hayang jalan, haha.. memacam isi dalam tu yek.. kehkeh! kalau makanan pun same, kami suke belikan siap² kat opis, nanti balik senang diorg makan dlm kete. mesti nak sama jugak, kalau lain mula la adegan yg tak diingini, hihi.. 

note : camane lah kalau diorg dah besar nanti, mesti malu² kan memasing, hehe..

11 comments:

♥mama eza♥ said...

muahaha..suke2...kemain die dok membelek beg tuh tau, beg minnie dah diabaikan..hahaha

Nens Collection said...

sy pon baru balik kursus..anak ni die pandai plak jaga diri n x menangis kalu mak die xde..kite plak nk nangis sbb anak x igt ibu die

~izan~ said...

hehe,comel la bag diorang...kalau ada beradik lagi la selalu nak sama,pening nk cari benda yg sama sampai 2,3 huhu..

eima said...

haha besar nanti korg jodohkan je la ...

eB ezrin said...

comei jerk... kalo dpt kembar betoi bstnyer ;p

ummiaqeef said...

@♥mama eza♥

bese la tu..aqeef ade 3 beg tp dia x kisah bag memane pun.. hihi

ummiaqeef said...

@Nens Collection

itu la, haritu pernah gak tinggal. ok je duk ngan abah dia cume takut abah yg x ok jaga dia, ekekeke..

ummiaqeef said...
This comment has been removed by the author.
ummiaqeef said...

@eima

kahkah! itu kena tuan punye diri tentukan, huhu

ummiaqeef said...

@~izan~

tu la tunggu dia ade adik2 nanti..mesti seronok..

ummiaqeef said...

@eB ezrin

kan? tetibe teringin.. hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize