Friday, July 1, 2011

dapat free termometer dan child monitor!

semalam saya sambung EL. eh, ade ke EL 2 hari? haha.. disebabkan aqeef x sihat lg, saya sambung cuti. incik hubby pun join cuti tp duduk rumah je. duk chat2 ngan eza kat fb, (eh sempat lg fbing.. ekekeke).. eza kata ade parcel utk saya. duk terpikir, mane ade saya order ape2.. rupenye dia kata dpt termometer dan child monitor. then baru saya teringat, last 2 weeks ade redeem scoop anmum maerna.

mase saya pindah rumah baru ni, kemas2 dapur ade terjumpa hujung scoop anmum materna mase saya preggy dulu. tgk2 ade 10pcs. utk redeem termometer kena ada 4pcs, dan child monitor kena ada 6pcs. so saya redeem la 2 brg ni. petang dlm kul 6pm camtu, ade org ketuk pintu rumah bg salam. hubby tanye, sape tu? eh, mane la saya tau kan, blm buka pintu. haha.. tp dgr suara cam kenai, hehe.. rupenye jiran belakang umah aka eza hantarkan parcel tu. tq! terus buka..




 
child monitor tu kena simpan dulu la sampai ade baby baru gamaknye, hehehe

TQ ANMUM!


8 comments:

eima said...

klu omputeh mmg guna yg child monitor tu sbb baby pun tido bilik asing ...
tp klu kite kat bwh anak letak dlm baby court die terjaga kite leh tau ...sgt berguna tu ...huhu

aLeesYa's Mummy said...

bestnya...sy pun penah redeem towel ngan anmum diorang mmg cepatkan...

♥mama eza♥ said...

nk redeem jugak la..byk scoop kat umah...skang ne kan asik minum susu jek

Iela Fazielah said...

untungnyer... ila aritu nak redeem baby monitor tu gak..tp xcukup lg 1 sudu..pastu lupa nak gi bl susu.. terus xantar

ummiaqeef said...

@eima

mmg pun..kena simpan lah utk next baby,hehehe..

ummiaqeef said...

@aLeesYa's Mummy

sebelum ni redeem susu je utk anak punye..untung gak simpan scoop ni,hehe

ummiaqeef said...

@♥mama eza♥

ko kena tgk offer. sbb offer lain2 and ade due date.. sila check kat website anmum..

ummiaqeef said...

@Iela Fazielah

hehe.. pasni kena simpan je sbb anmum slalu buat promotion ni..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize