Wednesday, June 29, 2011

aqeef tak sihat..

EL hari ni sebab aqeef x sihat. kul 5pg dia terjaga rasa badan dia cam dedar. then dia muntah2.. kuar air je, lemah 1 badan. ingat pg bgn tido dah ok, dah siap2 nak g keje ni last2 abah aqeef suh saya cuti je. siap msg eza lg bgtau x keje harini, rupenye dia pun same, auni demam. sehati sejiwa gitew! hahaha..

aqeef : sedapnye tido.. yeay! x yah g school!!

kul 8.30am camtu, eza text, mintak tlg bawakan ke taska anak dia sbb terlupe bawa botol susu tasya (adik auni). kebetulan saya nak bawa aqeef ke klinik, g skali ngan dia lah. doct kata takut angin, dia kasi ubat tahan muntah, angin, demam dan garam. lepas g klinik terus balik rumah memasing. masuk2 umah terus bg ubat tahan muntah ngan angin, ingatkan ubat tahan muntah jadi x muntah. ni makin muntah2 ade la. doct kata kalau esok xde perubahan kena g spital, doakan kesihatan aqeef ye kengkawan.

note : siannye tgk aqeef, lembik terus x lalu nak makan. kejap2 muntah, standby besen tadah, hahaha..

6 comments:

eima said...

fahim pun selsema ...

panas sgt kot tu sal muntah tu ...
hopefully aqeef cepat kebah ok

Pn. Zana said...

kecian..semoga cepat sembuh yerr

Anonymous said...

sian aqeef... insyaAllah x de ape2 tue...

-mamafaris-

eB ezrin said...

musim nih, aed pn baru jerk eloknyuer.. hu3

Shafinaz Ahmad Rasid said...

Syiannnnya aqeef. tapi maintain cute ok. get well sonn baby! :)

♥mama eza♥ said...

sian aqeef nmpk kurus jek...kan aku dh bgtau ubat tahan muntah tu bukan bg tahan dari muntah..muntah lg ade la..hahaha

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize