Friday, July 8, 2011

blogspot tukar design baru ke?

morning..

pepagi ni mase sign in blogspot tgk² kuar kat dashboard dah berwajah baru.. betul ke dah tukar design? ish, mcm susah je, pening gak nak click² td.






note : masih terpinga² dgn format baru ni..



5 comments:

MrS. F!zA said...

ekekeke..kita dhlama pon cmtu..mmh terkial2 pon.

eima said...

aku dah lama nk komen kat Fiza tp sbb aku tak leh ... kena blocked ke hape kat dienye komen tu ...

aku komen merangkap fiza ngan roxi la ...

dr gambo yg aku tgk tu ....
http://draft.blogger.com/home
bkn
http://www.blogger.com/home

cuba korg guna http://www.blogger.com/home

tgk kuar lagi tak dashboard cam dlm pic tu ...
sbb dulu aku pun sama cam korg gak ..

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

tu la cam payah skit la kan.. baik yg lame..

ummiaqeef said...

@eima

dah try jadi juga draft.blogger tu..

eima said...

ko signout belum dr draft blogger tu ... try signout pastu try balik ... pelik ..pelik....

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize