Wednesday, May 4, 2011

kembali dari bercuti..

morning..

rindukan saya? haha.. matilamak perasan diva! kembali bekerja dan berblogging setelah 5 hari bercuti. bukan pegi bercuti tp cuti sbb bz dgn kenduri kawin adik ipar. letih jgn ckp la, tu yg smlm siap² amik cuti. harini dah lemau nak g keje, aqeef pun same malas nak g skool tp kena paksa jugak, meraung la mamat tu. haha sabo je la..

letih bukan sbb buat keje teruk tp sbb melayan kerenah aqeef. tobat la saya dgn aqeef ni, xtahu ape kena ngan dia asik la nak berdukung pastu xleh x nmpk saya dpn mata dia. dah la duduk rumah mil, sedara mara pun dah x ckp ape tgk aqeef mcm tu. sbb kalau x dilayan mmg melalak sampai umah sebelah pun dgr. tension x hengat mase tu mcm nak nangis je. mujur kat umah org, kalau kat umah sendiri mmg dah kena jentik² dah telinga tu x nak dgr ckp, haha.

saya x tahu nak buat macamane lg, maybe perangai dia berubah mengikut peningkatan usia kot. x sure la saya, sbb sblm ni xde la teruk sgt mcm ni. nak patah pinggang dukung dia. dgn org lain mmg dia x nak langsung, buat la mcmane pun mmg dia x mau even bapak dia pun. malu dgn sedara mara sbb aqeef buat perangai mcm tu, tp nak wat camane. seb baik org memahami.. geram je..grrrr!

k la, nak buat keje yg bertimbun atas meja ni. mujur bos overseas sampai next week. nak update blog yg dah bersawang.. ;P

6 comments:

eB ezrin said...

welcome back :)

♥mama eza♥ said...

nk adik la tu buat perangai..hahaha

luckylizan said...

aqeef dah elok demam ke.. takpe lah sesekali nak manja mintak dokong, kalao selalu parah jugak..

ummiaqeef said...

@eB ezrin

mood x mari lagi la..hehe

ummiaqeef said...

@♥mama eza♥

tension seh.. mencabar kesabaran btl..mmg betul2 stress kalau dia buat camtu..

ummiaqeef said...

@luckylizan

xde demam cume selsema je haritu.. sejak² tu mmg dia jd terlebih mengada.. nak berdukung pastu kalau nak ape² jgn la x kasi, mmg dia mengamuk x benti..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize