Tuesday, April 26, 2011

hari2 mau makan biskut lemak cap hup seng!

sejak beberapa menjak ni aqeef asik nak makan biskut lemak cap hup seng cicah dgn air milo panas je.. ummi dia makan mcm tu kadang2 je bukan hari2. mcm smlm balik dr klinik tu ingat kan org sakit x selera makan. dah makan nasi lemak, lps tu mkn ubat n tido. tghari tu masakkan bubur ayam, bgn tido bedal bubur 2 mangkuk. petang tido lg pastu bgn main2 kejap then lps maghrib makan bubur ayam lg. x lame tu nak makan nasi pulak. haha.. malam tu nak makan biskut cicah air milo panas pulak. layan kan je la..

  ni pic smlm..

 
 


yg bawah ni hari sebelum tu.. 

 

nota ummiaqeef : sopan kan anak bujang i duduk..ekekeke..   

12 comments:

eima said...

aku rasa kat skool ade acara makan biskut cicah air la..
sbb fahim pun sebuk nk bercicah gak...hahahha

Ila said...

aqeef duok sopan tu...dah muak makan nasi agaknya...hehehe

ummiaqeef said...

@eima

dah nak abis biskut tu dia makan, haha.. kena beli lagi buat stock.

ummiaqeef said...

@Ila

dah makan mcm2 pun still nak mkn biskut tu..dpt 5-6 keping pun ok dah..hehe

♥mama eza♥ said...

wah segelas besar tu air milo..huhu

eB ezrin said...

ader aper ngan biskut tuh eh?... anak2 eB pn samer la... biler eB bli jacobs... dorang x mo... sdp sgt kot eh?

eima said...

@ummiaqeef

bagus la ..dr die mkn biskut manis2 kan ...

Mama Likha said...

bkn stkt aqeef jer, auntie ztee pun suka ni... ngan teh o panas pun jadi..! :D

Ummi Eisya&Amani said...

bestnye makan..nak ticit..hihii

MrS. F!zA said...

biskut tu mmg sedap!! msa study dlu kt umah sewa kita lah tukang bancuh air teh o. lpeas tu lepak dpn tv ngan memeber2 habis sbgkus biskut ni..hari2 nak makan.haha

WaWa_EzRiLL said...

bed--- ko ingat aku lagi x.... wa windu gilewwwwww - ko kena datang blog aku tau

luckylizan said...

uihh sedapnya nampak aqeef cecah biskut, air milo ke tu? sebenarnya dah sehat ke belum ni..hihi

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize