Monday, May 23, 2011

berjimba bersama kakakku..

hari sabtu haritu saya bawa kakak saya dan anak2 dia pegi ke jj balakong. suami dia outstation china.. sebenarnye saya yg teringin nak pegi, haha.. kalau ajak hubby sure dia x mahu.. ;P tp letih la kalau bawa si aqeef ni. xdapat nak soping dgn tenang. kejap2 dia main lari2 ngan sepupu dia sampai saya terpaksa kawal dia takut hilang pula. next time nak soping sama kawan2 or alone.. ;)

tp dalam susah2 nak soping tu dapat gak merembat barang 3..4 helai tshirt.. kahkah!


cari tshirt labuh2 skit buat kuar rumah, hehe..


nota ummiaqeef : my bos outstation for whole week, yeay!

9 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah banyak jugak tu hasil rembatan...syok2

eima said...

suka kan klu boss tak dak ..hoho

aku tak penah pegi shopping selain ngan panjang ...
sepanjang kenal sampai kawen...huhu
panjang tak kasi awek/bini die pegi soppin sorg2...dah dekat 9 tahun dah...

sumysya said...

baju tu cam besar je kt bawah?? baju mengandung ker??

ummiaqeef said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥

lame dah puasa soping..ekekeke..

ummiaqeef said...

@eima

huhu..laki aku x suke soping n jalan sgt..tu yg suke g ngan org lain.. kalau dia ade payah skit sbb dia nak cepat je, kang boring lak tunggu..hehe

ummiaqeef said...

@sumysya

no lah.. baju org gemuk camni la..hahahaha

sumysya said...

oo...aku pun dah ganda2 gmuk...baju t-shirt yg ngandung dulu tu pun aku pakai lg...hahaha....ramai lelaki cam tu,,,tk suka shopping,,,cam my suami gak...

Ummi Eisya&Amani said...

amboi bestnye g shopping..

eB ezrin said...

4 elai skaligus tuh... cantekkkkk ;p

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize