Friday, April 15, 2011

the winner for 'Look a Like Contest' goes to.....

MAAF..MAAF..MAAF!! (versi nabil)

tuan blog kursus 3 hari, ni baru habis.. mcm bese, settlekan keje dulu. nak autopublish kat rumah pun x dan lah, layan aqeef, layan tibi, layan laki, ekekeke.. sori ye lambat umum..

k la, setelah juri membuat keputusan, 2 pemanang 'Look a Like Contest' ni jatuh kepada....

.

.

.

.

.
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
1st winner!


and

2nd winner!



tahniah kepada pemenang! yg lain pun look a like juga tp sbb hadiah ada 2 je.. cuba lagi contest akan datang, insyaAllah... pihak penganjur dan juri minta maaf sekiranya ada kekurangan dalam mengendalikan contest ini. jumpa lagi! *peace*

p/s : pemenang sila emel nama penuh dan address kepada saya : sya_ziana@yahoo.com

3 comments:

wanie md zain said...

tahniah pada pemenang...

eB ezrin said...

tahniah :)

yatie chomeyl said...

yeay..dpt no 2.best2x hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize