Wednesday, April 13, 2011

off to course for 3 days..

pagi uolls..

hari ni sampai jumaat saya ada attend course kat opis ni je. nak mencukupkan kursus 7 hari setahun kekdahnye.. baru la dpt 3 hari, ada lg 4 hari kena attend. *sigh*. so, x dapek la den nak BW kat blog uolls time ofis hour.. smlm pun bz kat opis x sempat nak update blog.. mujur laptop kat rumah dah elok, hehe.. kalau sempat bole jenguk blog kengkawan kat rumah nanti..


sila rindukan ummi saya ye, ekekeke..

H.a.P.P.y  b.L.o.G.G.i.N.g!

~entry autopublish~

14 comments:

eima said...

aqeef kelas die kat atas tak kawan ngan fahim la...
huhuuhu

irfan fahim kenai ...
aqeef aku tanya die ..wat tatau je...hahaha

skrg ni kursus kat opis je... senang hati tak yah tinggal anak ... lalala

Pn. Zana said...

selamat berkursus..:)

e.l.i.z.@ said...

qada' BW pas abis course :P

Ada Dalina said...

hehe..aku dah nk msk 6 hari dah...nak cr lg sehari jer lg.... :D

Ila said...

selamat berkursus...hehehe

EiJa ZaQuaN said...

slmat berkursus..
okla tu dh dpt gak 3 hari..
eija baru 1 hari..dh la lepas ni nak cuti bersalin 3 bulan pulak..huk2..

ummiaqeef said...

@eima

aqeef ngan irfan sekelas kat atas. sbb kat situ ada 2 irfan tau, hehe..

tu la, payah nak kursus jejauh ni.. mane ade peluang,rembat je la..

ummiaqeef said...

@Pn. Zana

tq.. rindu nak blogging ngan fbing la..

ummiaqeef said...

@e.l.i.z.@

hehe..pasti ketinggalan citer kengkawan ni..

ummiaqeef said...

@Ada Dalina

wah, untung la.. x payah pening kepala dah..

ummiaqeef said...

@Ila

tq.. kena penceramah yg boring, msti ngantuk, haha

ummiaqeef said...

@EiJa ZaQuaN

xpe, ade excuse tu nanti..hihi

MrS. F!zA said...

kita ni sehari pon belum pergi lg mcm mna tu?huhuhu

selamat berkursus!

eB ezrin said...

singgah nk mtk candy ;p

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize