Monday, April 11, 2011

T.I.R.A.M.I.S.U

jumaat lepas dapat tiramisu yg saya order dr mel. hajatnye nak buat sendiri tp xde mixer pulak. so utk menghilangkan ke'frust'an tu, saya order je kat dia, heh..

 dlm bekas

 blur skit..

saya mkn sorang coz aqeef dan abah dia x suke cheese..

i like!! sbb x manis sgt, ada rase cheese + nescafe + creamy.. sedap!! 2 kali makan je dah abis, kehkeh.. bernekad nak beli mixer dan cube buat sendiri siap dah google resepi haritu.. haha, semangat x?

12 comments:

Mrs. Hakim said...

hehe.. patutlah aku tersedak, rupanya ada orang sebut nama aku.. thanks order tiramisu haritu ye.. hope puas hati.. :)

eB ezrin said...

nakkkkkkkkkkkkkkk... x bagi x mo kn ;p

eima said...

tak reti nk wat ngan tak suka makan mende rasa nescafe ...

MRS. K said...

suke chesse tak campor ape-ape.. pure punye cheese cake!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

buat kasik aku rasa ya!!! ;p

ummiaqeef said...

@Mrs. Hakim

haha..saje je bg ko tersedak..ok je pada aku,lg pun x manis sgt..rasa masam2 cheese ngan nescafe skit,suke!! tq jugak..

ummiaqeef said...

@eB ezrin

nak? p order kat kawan kite tu,hehehe.. nak tunggu sendiri buat ntah bile,ekekeke..

ummiaqeef said...

@eima

tgk cara mcm senang tp bahan²nye mcm mahal skit la. kalau sekadar nak rase je baik beli. kalau suke makan buat sendiri elok la..

ummiaqeef said...

@MRS. K

aku pun suke ape jenis cheese cake..tp x kisah pure ke campur ke i balon je..

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

InsyaAllah kalau ada rezeki, hehe..

MrS. F!zA said...

kita kurg skit cheese.. tp kalo chese cake tu mkn jgklah

e.l.i.z.@ said...

selalu dgr je nama kek ni tp xpenah lg try hehhehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize