Monday, April 11, 2011

entry caca marba

harini dr pg saya agak bz. bukan bz byk keje sgt tp bz mendelete² emel outlook opis ni. ape x tanye lbh 3000 item dlm emel tu. letih makcik ni ha nak mendelete² bagai. ni pun x sudah² lg, nak pilih mane yg guna tu nak simpan kat folder emel.

weekend baru ni x berapa nak best sbb laptop x siap repair lagi. mati kutu dibuatnye. selalu tu bole la berfb, berblog bagai kalau bosan kat rumah tu. sbb tu xleh nak jalan² kat blog kengkawan.. ni sume sbb citer sedih haritu.. kami laki bini pakat tgk tv je kat rumah pastu bergaduh ngan aqeef, haha.. hari sabtu tu incik suami tertido ptg tu sbb telan ubat batuk. then dia terjaga dan ajak saya g tgk F1, tp pegi dah petang sgt , sampai² je sumer org nak balik. rupenye baru habis race, cet! terus singgah rumah mil jap kat dengkil lepak² pastu balik rumah.

hari ahad g tesco je beli brg dapur.. kejap je cuti dah isnin balik..malasnye nak bgn pg td...aqeef tido lmbt mlm td kul 1.30pg x tido lg nak tgk cd. sudahnye pg susah nak bangun ngan mak² nye skali malas bangun, haha..

pic jumaat lepas balik dr pasar tani.

saya suke makan ayam goreng.. yeah!

x menyempat dlm kete terus nak makan ayam goreng

 nota ummiaqeef : ketinggalan citer kengkawan la gamaknye ni..

2 comments:

eima said...

F1 ... parking mahai dengar cite...jln jem... tak jd pi bagan lalang kami

ibuayu said...

salam..bila nak send alamat kat email akak...nanti lama2 takut akak yng terlupa nak kirim hadiahnya

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize