Sunday, April 3, 2011

citer sedih.. :(

kejadian di hari ahad, tatkala si abah sedang melayan anaknye bermain sambil melayan internet, tidak semena-mena si anak terbaling menan ke arah laptop klasik abahnye.. abah naik berang dan terus merajuk dgn si anak. si anak berdiam diri sebab sedar akan kesalahannye. kesian si anak dan si abah. si ummi juga kena tempiasnye, payah nak online gini, uwaaa!!!


gigih FBing n update blog walaupun xleh nampak screen belah kanan. terpaksa minimize kan dulu baru bole taip menggunakan ruang yang agak terbatas. bole repair or kena ganti baru ni? uwaaaa!!!


nota ummiaqeef : update sambil layan ABPBH..

8 comments:

~izan~ said...

alahai...kesiannya tp tu la,anak2 punya pasal,kita selalu redha apa pun dia buat sbb kecik lg.. hmm..

Nad @ MamaZakwan said...

aiyak! aqeef watpe ni...?
tak bleh nak marah jugak..huhu!
sbbnya aqeef tak sengaja
ummi wat keje dekat dgn tmpt aqeef main kot ;)

MrS. F!zA said...

alahai aqeef..apa sudah jadi ni..sian ummi dan abah..hikhik

eima said...

slalu nye kena tukar screen tu ... kos dlm RM 300 ari tanya yg adek ipar .. tatau la klu leh dpt lagi murah ...

klu aku mmg dah ngamuk2 ...
sbb tu sku slalu jerit kat abah die ubah laptop ...bila budak kecik tu melasak ... kejap2 jerit..kejap jerit...hahha

ummiaqeef said...

@~izan~

itu la, marah pun bukan dia tau ape. budak² kan..kite yg tua ni kena sabo je la..hehe

ummiaqeef said...

@Nad @ MamaZakwan

waktu tu abah dia yg gune. aqeef kan suke baling² barang pastu x sengaja terkena lappy abah dia..

ummiaqeef said...

@MrS. F!zA

sian kat dia takut nak ckp ngan abah dia smlm, hehe..

Ummi Eisya&Amani said...

huh,teruk gak tu..selalu klu bab screen ni mahal la..nak marah pun anak sendiri gakkan..kecik lagi lak tu..sabar jela..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize