Friday, April 1, 2011

terapi mata di hari jumaat..

dah petang² hari jumaat ni mula la rase nak bermalas-malasan je. tambah pulak bos g meeting tadi, rase mcm nak baring je. lunch time td g alamanda with shinnaz dan cik hajar. sekali tgk mcm lengang je, apasal ek? musykil kami..

dgr citer ada tokti kat alamanda tengahari tadi, mesti ramai org ni. agaknye org pergi serbu tokti sampai kosong kedai² makan kat situ. i like!! so,dapat makan mcD dengan x perlu beratur panjang dan rebut seat yang penuh selalu, hihi..

harini jalan² makan² cuci² mata dan sebelum balik sempat pekena banana split SR share 3 org, hehe..

~ image from google ~

ni original from my phone..
zoom dr jauh je, bukti tokti ada kat alamanda td,hehe..

5 comments:

MrS. F!zA said...

awat xnmpk pon??kita gi jgk..hikhik..

rahayu said...

salam...mak iti...suka2

rahayu said...

sorry ye akak nak tanya ummiaqeef belum terima hadiah dari teka zoo melaka yang akak buat tu kan...akak hampir terlupa..tapi akak tak terima alamat ummiaqeef lagi..tolong send kat email akak ye...

ummiaqeef said...

@rahayu

dah emel tru gmail. tp xpe kite reseng balik pakai yahoo la senang.. tq..

eima said...

time ni aku dok sedap lena kat umah .. lalala

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize