Thursday, March 10, 2011

yeay! BE baru!!

ape² ntah, BE baru pun nak kecoh. haha. sebenarnya dah lame giler x dpt BE ni. menunggu bagai bulan jatuh ke riba,ewah. padahal selalu BE jadi ME x sampai RM10 pun, ekekeke. jadi la kan buat tambah² earning yg x seberapa tu. hari tu pernah cash kan tp nuff emel kata nama salah dari IC, peliklah. same je pun, ape yg lainnye. then saya decide simpan balik earning tu.


TQ nuffnang!

nota ummiaqeef : kul 11 kang nak amik aqeef g check up klinik jap.. happy blogging!

7 comments:

Ila said...

wah,bestnyer...tahniah...tahniah

MRS. K said...

yeay jugak!

eima said...

wahh tahniah ....


fahim tak pegi skool today ..
setiap pagi menangis dr rumah tak mo pegi ...pelik betui lagipun cikgu alin tak dak .. 2 hari ni ..tah sape la nk pujuk klu die pegi skool ....


cuba ko tanya aqeef ... ade tak cikgu2 kat ctu tarik2 rambut die ....saje je ... kot2 anak aku auta aku je ...

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnya..
xpe la sikit pun..at least ada la jgk..
eija x pernah pun dpt BE ni..huk3..

ummiaqeef said...

@eima

aqeef pun same nangis gak tiap kali pegi..bis tu nak wat cenggane, dia nangis kejap je pastu ok la..

hahaha...aqeef tu mane pandai ckp sgt,aku tanye dia ajuk balik ape aku tanye..sabo je la..td amik dia g klinik tu aku x antar semula,letak umah pengasuh lame. saje makcik tu rindu kat dia..balik kang amik dia la kat p11 sane..

ummiaqeef said...

@EiJa ZaQuaN

ala dulu2 rajin dpt..skarang ni kureng la..ni baru ade balik...tu la ade gak la tu pun slalu x bertahan lame..hehehe

Myra Jay said...

Thniah ye dapat BE.. Teruskan usaha menambahkan $$$ :)

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize