Monday, March 14, 2011

hari isnin yang sunyi..

rasa mcm sunyi je harini. school break dah start, so mak bapak pun ikut sama cuti kot. sbb jalan lengang, kat opis pun ramai yang amik cuti. bagus gak camni, x payah tempuh jem sgt nak pegi ngan balik keje, hihi.. baru sempat update lah. byk nak citer tp x berkesempatan lagi.

weekend baru ni lepak kat rumah my sister. husband dia outstation ke china, so saya temankan dia anak beranak kat rumah dia di serdang. datang petang sabtu pegi jj equine then balik rumah dia semula. cadangnya nak balik mlm tu gak tp mcm malas pulak nak drive balik, so tido je kat rumah dia. msg suami mintak izin dulu, hehe. lupe bawak usb cable nak transfer gambar² kejadian, later update.

pagi td dlm kul 7pg my bos sampai dr amsterdam, lepas lunch td dia masuk opis. *pity him* maybe kesan jet lag. muke dia nampak tired giler.

~snack utk ptg ni~

korang panggil kuih ape? kuih/keropok cincin? kuih/keropok gelang? sedap tau, officer beli mase pegi meeting kat sabah. dulu² tgk kuih ni nmpk mcm x sedap je tp bile rase, nak lagi dan lagi..hehe..

2 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

nakkk!!!

Ila said...

nampak mcm kuih telinga keling tp tak warna hitam pla..kuih telinga melayu agaknya...hehhe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize