Thursday, March 24, 2011

entry 3 para

morning...

pagi ni x beli b'fast kat opis coz dah makan coco crunch kat rumah. tetibe bgn pagi td lapar pulak. 2 hari ni tido lambat je duk layan dvd pinjam dr shinnaz. mlm td tgk x habis sbb mata dah x bole tahan nak lelap, takut overslept pulak.. mata dah start pedih² je ni, aqeef pun join skali tgk sampai kan pagi td dia liat nak bgn.

smlm bz yg amat sampai x sempat nak berblog. BW pun mane yg sempat je, kat rumah pulak hubby conquer laptop main game kat fb. duk layan dvd je la mlm td.

petang smlm hubby janji nak masak for our dinner. menu sardin dengan telur dadar je. walaupun simple tp bile suami yg masak, mesti la sedapkan. haha. x sempat nak snap gambar dah kena sambar.

k la, entry pemanas enjin je ni. selamat berblogging bekerja!

4 comments:

EiJa ZaQuaN said...

bagus utk diet..makan coco crunch jerk..tp pagi2 ni hujan jerk..sejuk..perut pun asik lapar..huhu

eima said...

aqeef tak nanges ek tadi ...
fahim hari nangis ... klu takat nangis time nk anto tak pe arrr ..tp tgh2 mlm die asek terjaga pastu jerit2 nanak gi skool ... pastu terjaga lagi...terjaga lagi .. hari2 cam tu....

ummiaqeef said...

@EiJa ZaQuaN

makan tu je mcm x kenyang la.. kejap je dah lapar balik,hehehe..tu la sejak ujan ni perut lapar je. balik dah cari makanan..

ummiaqeef said...

@eima

aqeef tu ade time² dia je. 2 hari ni elok pulak. mule mcm nak nangis pastu x jadi, muke je cebek..hehe..nape fahim gitu? fobia pulak..kena buli kot? aqeef ngan fahim x same kelas. aqeef kelas atas, fahim bawah..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize