Thursday, March 24, 2011

earth hour 2011

tadi dpt mms dr hotlink pasal earth hour ni. 'join the global community & switch off your lights from 8.30 pm - 9.30pm on 26 March 2011'.


teringat tahun lepas mase tu saya kat rumah akak saya di serdang. family sume datang sini, so saya tido kat rumah akak saya. dia duk apartment, bile intai kat tingkap majoriti tutup lampu la. golap je..hehe. tahun ni diadakan pada 26 mac ni, hari sabtu. jom pakat reramai tutup lampu sabtu ni!

nota ummiaqeef : seb baik tutup lampu je. kalau tutup elekrik, pengsan!


1 comment:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

time earth hour kita kat atas jalan, tak tutup lampu kete je sebab kalo tutup tak nampak jalan la plak...hu..hu...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize