Monday, March 28, 2011

aqeef new hair style..

morning...

hari isnin mmg malas kan nak g keje? ke saya je camtu? haha.. tambah pulak bos xde harini, outstation.. lagi lah double malasnye..hehe..dah b'fast ke? harini saya makan roti tampal sama dragon fruit (bawa dr rumah),ewah.. dah boring x tahu nak makan ape pepagi. asik² mihun, nasi goreng, lontong, roti canai,huhu.. mane x makin bambam..

nak update blog pun malas. huhu.. tp gagahkan juga menaip sepatah dua kata.. sambil² fb and chatting jugak ni. dari td x siap² taip entry.. entry pemanas pagi ni dimulakan dgn pic terbaru my aqeef..

amacam, ok x?

slalu asik botak je.. sabtu baru ni abah aqeef nak g gunting rambut. saya suruh bawak aqeef skali, gunting rambut dia yg dah panjang. rimas pulak tgk siap pesan jgn botakkan lg.. hehe.. maklumlah rambut tepi dia dah sampai termasuk² kat telinga. saya pun duk rumah buat keje rumah ape yg patut. ptg tu aqeef balik dgn style rambut baru, huhu..mak suke!

nota ummiaqeef : blm ade rezeki lg..2 bln tak dtg tetibe smlm 'dia' dtg.. :(

11 comments:

mama_umar_maryam said...

hi encem aqeef..rasenye xde mommies yg suke ari isnin ;(..huhu

Ummi Eisya said...

hihi..jgn botakkan lagi ye..

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

ok encem je....kita paling tak suka ari senin....sebab malas nak keje paling suka ari jumaat sebab esoknya dah weekend

eima said...

tak de cekgu nk sikat rambut aqeef lama2 dah cam slalu ..kiki

ummiaqeef said...

@mama_umar_maryam

hehe..tu la pasai kan..malas nak bgn tido..hihi

ummiaqeef said...

@Ummi Eisya

tu la dah bosan asik botak je..kali ni tukar style..hehe

ummiaqeef said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥

same la..malas je isnin tp bile jumaat suke..x bermotivasi langsung kan?

ummiaqeef said...

@eima

tu la,skarang ni pakai tgn je pun bole, x payah pakai sikat,hahaha..

EiJa ZaQuaN said...

wah..encem style baru aqeef
eija pun malas jerk ari isnin..
selalunya petang baru sibuk nak wat n3..huk3..

puanbee said...

ank lelaki best jugak , gunting dh nampak kemas kalau perempuan lagi ler..

MrS. F!zA said...

ok la tu..kalo botak nmpk lain plk..hihi

lain dh muka aweef msa kecik sepet sgt skrg dh lain dh krg sepet dh..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize