Tuesday, March 29, 2011

hari yg bz..

letih la harini bz skit, x sempat nak update blog kat opis. bos ada susah skit nak curi2 update,kejap2 panggil, kejap2 suruh call org tu org ni. masa amat terbatas gitu. ptg td pun balik lambat, sempat gak singgah pasar tani. mintak hubby amik aqeef kat school.

nak tau citer x, ptg td mase bos minta taip emel pada sorg officer ni. dia berdiri sebelah saya bersama officer lain. tetibe dah taip separuh pc hang pulak,terus xleh nak taip. puas saya click2 last2 hang kat page internet. terpampang fb, ym, blog sume tu. haih! time ni la nak jadi cmtu. gabra giler, kantoi ngan bos,hahaha.. siap dia tanye, 'mane yg i suruh taip td?' saya jwb, hang la pc saya, xleh click ni. giler gelabah.. cuak sey...padan muke aku! tp lepas close page tu satu persatu baru ok.. feuw! (sambil lap peluh di dahi). dan2 tu bos offer pc dia dlm bilik nak kasi saya sbb pc saya dah lame katenye, huhu.

weekend haritu singgah tepi jalan ade jual dragon fruit. hubby je turun beli, sekali dia beli 5kg, hambik ko! sape nak makan bebanyak tu..merasalah hadap buah ni hari2 buat desert. buat jus sedap gak ni kan..


2 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alya pn suke buah naga/ dragon fruit/ pitaya ni..
best, org ckp buah ni antibodi tuk cegah kanser..
potong kecik², letak dlm petiais.. bestttt..
kat umah pn de tanam & dh leh mkn hasil dh.. =)

ummiaqeef said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

tu la smlm dah siap² potong letak dlm fridge. balik keje kunyah sambil tgk tv,haha..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize