Thursday, March 17, 2011

dah ada solution utk susu aqeef..

kesinambungan dari kisah susu aqeef baru² ni, saya try buat susu anmum baru tu campur milo skit mase dia mintak susu smlm petang. saya tgk dia minum sampai habis. means dia bole terima susu tu campur milo. mlm td pegi carrefour cari gak susu lain. saya try nespray sbb sblm ni aqeef pernah minum nespray kawan sepengasuh dia mase saya lupa bawak susu dia. makcik pengasuh kata aqeef x nak minum susu budak sorg lagi, budak tu minum dugro. mmg awal² lg dia dah reject dugro sbb pernah mintak kawan opis susu dugro anak dia skit dan aqeef minum terus nak muntah. tapi try susu yg sorang lg tu dia nak minum. budak tu minum nespray tu yg nak try bg aqeef tu.

malam tadi beli pek kecik tu rm14 ++ kot. mlm td saya buatkan dia tp dia x mintak mase tu maybe dia x nak minum susu. tp saya saje je buatkan kasi dia minum. keputusannye......................
.
.

.

.

.

.

.

.

.

.


dia minum tp x habis la..saya rase dia bole terima kot sbb xde pun aksi meluek / nak muntah. agaknye rase susu tu nak same ngan anmum tu kot sbb saya ada try rasa, hehe.. kalau betul dia bole terima susu tu bole teruskan je la kot. dlm mase yg sama bg jugak susu anmum baru + milo tu sbb ade stock lg setin kat rumah.. thanks buat kawan² yang membantu.. ;P

3 comments:

eima said...

KO DAH TRY SUSTAGEN KE...FAHIM DULU DIE TAK MO GAK MINUM ANMUM...
BILA AKU TUKAR SUSTAGEN 1+ TU ....
TERUS DIE CKP "DAP LA MAMA"
AKU RASA AQEEF NK SUSU YG RASA NYE MANIS KOT...

KLU DIE PREFER COKLAT BELI LA SUSTAGEN COKLAT TU SEDAP ..AKU PUN SUKA MINUM ...HAHAHHA

ummiaqeef said...

@eima

dia suke susu manis berlemak..susu lain kurang rase lemaknye..x try lg sustagen,org kata manis susu tu..

eima said...

@ummiaqeef

mmg manis la ..
sedap .. rasa vanilla pun sedap ..sambil wat susu kat fahim aku test dulu...

klub anmum eeii tak sedap kat tekak org tuacam aku...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize