Monday, February 14, 2011

not feeling well..

i'm not feeling well! heavy flu sejak weekend. last week cuma batuk² saja. bila x sihat ni sgt x produktif la. rase lemah 1 badan, nak buat ape pun mcm x larat. ni la akibatnye malas jumpa doct.

sejak batuk² ni, tidur malam ku terganggu. mmg x lena tido lah. asik tersedar je bila batuk. 3 beranak kena batuk selsema. tp sy paling teruk lah. makan pun x selera, rasa nak landing je. tp kalau diajak berjalan, laju aje. haha. tu la ubat sakit, x gitu.. ingatkan hari ni nak mc je tp malas pulak. datang keje jugak lg pun my bos outstation hari ni. rileks skit lah, xde bz mcm slalu. eceh, bz la sgt,ekeke.

tp kan kat opis ni mesin fax rosak. bunyi ringing je tp x kuar surat pun. disebabkan mesin fax ade kat depan meja saya ni, so saya ade tugas baru. bila ringing, saya kena pick up phone fax tu-tekan fax start-dan letak semula ganggang utk receive fax tersebut. mcm itu la saya kena ulang setiap kali bunyi fax. seronok kan kengakawan? saya suka buat keje ni. (mata pandang atas sambil tgn di dada). kalau bos xde ni bole la tonggeng² skit sbb malas nak jalan ke mesin fax tu. kalau bos ada, jgn lakukan ini di pejabat anda! bimbang bos x tentu arah dlm bilik dia..miahahahaha....

ok, saya stop di sini. masa² bos xde ni bole la settle kan keje² yang tertunggak tu. mood berblogging juga menurun bila x sihat ni. maaf ye kengkawan, x sempat nak BW sgt.

happy blogging!

~perempuan lesu usung tisu~

2 comments:

Ila said...

hmmm,tgh musim tak sihatkan ...hope well soon

Ada Dalina said...

suka ayat "perempuan lesu usung tisu"

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize